Decât să o lălăi pe net, mai bine îţi dai cu imaginaţia

Cam cum e titlul aşa a fost întreaga mea corespondenţă cu cei de la rca-ieftin.ro :D Adică sunt aşa caterincoşi, deşi siteul nu e, ba chiar e antrepriză serioasă acolo, încât nu am putut refuza oferta lor de a-i ajuta cu campania asta, intitulată extrem de simandicos „Tu ce-ai vrea să afli dacă ai putea vedea viitorul?”. Zic simandicos, dar de fapt, cum poţi să faci, băi, un regulament aşa de şui ca cel de mai jos? :))))))))))))

Înainte de a da copy/paste la caterinca numită „indicaţii preţioase” legate de concurs (mai jos aveţi şi ce premii câştigaţi şi alea, alea) vă spun că eu fac parte din juriu, aşa că be nice, măcar până se termină concursul :)))))))))))

„Decat sa o lalai pe net in perioada (oricum o lalai tot timpul!), mai bine iti dai cu imaginatia la intrebarea: Ce ai vrea sa stii daca ai putea vedea viitorul?

Pasul 1. Basculezi chinuitoarea povara in spatiul special amenajat (“Spatiul pentru Poveri Chinuitoare ale Imaginatiei” – SPCI)

Scrii pe blogul tau o insemnare in care sa ne dai raspunsul la intrebarea de mai sus.

La sfarsitul insemnarii adaugi textul: “Aceasta insemnare participa in concursul organizat de RCA ieftin (n.m. cu link spre site)“.

Toate textele scrise pe blog vor fi primite prin trackback, deci ai grija sa ai activata optiunea. Eventual verifica daca postul tau exista in comentariile de aici si, daca nu, adauga-l tu printr-un comentariu normal.

sau scrii pe pagina noastra de facebook un comentariu sau scrii de pe contul tau un reply la contul nostru de twitter un comentariu sau scrii chiar aici, mai jos un comentariu.

Pasul 2. Iti lasi datele de identificare asa cum se lasa de obicei pe net (nu e nevoie de contractul de casa  sau de datele din talon).

Pasul 3. Te pui pe asteptat. Dar nu in liniste. Suni trambitele si faci tam-tam intre prieteni sa te voteze (pana la data 25.10.2010)

Pasul 5. Un comitet format din oameni care s-au mai descurcat cat de cat in viata isi va da cu parerea referitor la “Emanatia Chinuitoarelor Poveri” – ECP – provenite de la “Lalaitorii Profesionisti de pe NET” – LPN. Comitetul: www.chinezu.eu, www.visurat.ro, www.denisa.com, www.arhiblog.ro, www.piticu.ro, www.reportervirtual.ro, www.dorupanaitescu.ro si www.blogatu.ro

Pasul 6. Premiile sunt:

Premiul 1: LaptopAcer Aspire One 532h-2Db (detalii) sau Set  de 4 anvelope Pirelli Winter Carving (detalii) sau Asigurare Casco 6 luni pentru 1 autoturism

Premiul 2: Un salt cu parasuta (detalii) sauCar kit universal hands free cu ecran şi conexiune prin bluetooth Bury CC 9050 (detalii)  sau Asigurare RCA 12 luni pentru un autoturism

Premiul 3: Kit senzori de parcare negri, cu display LED (detalii)Asigurare RCA 6 luni pentru un autoturism

Si inca 7 Premii de pseudo-consolare: 7 Mp3 player TEAC (detalii)”

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Decât să o lălăi pe net, mai bine îţi dai cu imaginaţia”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)