Hai să vă spun cum se face PR de ăsta de suflet

Dar înainte vă spun că vă aștept diseară de la 21.00, în Tago Mago (pe strada Speranței, parcă, dar dați voi un google :D), la concertul excelentei trupe Electric Fence. Zic vă aștept pentru că am toate intențiile să ajung și io și sper masiv că o să ajung înapoi în București în jur de ora 20.00, așa cum am făcut planurile în dimineața asta :D

Bun, revenind la titlu. Pe Anne-Marie (cu cratimăăăăăă :D) am cunoscut-o pe la întâlniri de astea între onlineri. Fata simpatică, îți place din prima, sufletistă, deși cu anumite accente de inocență asumată, care o să îi treacă :)). Am încurajat-o așa cum m-am priceput să facă ce face, că bine face. La un moment dat, fata noastră a zis că vrea să fie PR de trupă rock. Ceea ce, firește, mi-a plăcut :D I-am pus și banner la mine, am mai dat câte un twit, faze de astea de minim bun simț. Și Anne-Marie a ajuns PR la Electric Fence.

Nu știu dacă aș fi ascultat vreodată trupa asta dacă nu era vorba de Anne-Marie în propoziție. Sau, mă rog, nu aș fi ascultat-o cu gândul să o ascult, poate doar așa întâmplător.Dar acum mă bucur că am făcut-o și că am mers și la repetiții la ei :D Pentru că mi-am dat seama că au un dar pe care puține trupe îl au: sună mult mai bine live decât pe înregistrare :)

PR-ul pe care l-a făcut Anne-Marie pentru ei este unul din categoria pe care io o numesc PR sufletist. Adică și ea face ce face din suflet, dar și știe să se adreseze celor sufletiști :) Asta nu înseamnă că o dăm în telenovea 2.0. Nope, dimpotrivă. Fata noastră face exact ce trebe să facă un bun PR, adică insistă, dar decent, îți dă remindere, dar decent, exagerează câte un pic, dar decent :)) Și peste toate astea pune acel ingredient fără de care orice acțiune de PR rămâne doar one step flow of communication: sufletul :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Hai să vă spun cum se face PR de ăsta de suflet”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)