O seară între prieteni (cu bloggeri, desigur :D)

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Această postare este pentru Bogdănel.

Mare domn Adi Hădean, ăsta, vă spun io… Adică să conduci tot drumul de la Cluj Napoca la București, să gătești o tocăniță excelentă pentru și mai excelenta inițiativă Din inimă pentru copii și apoi să te urci în mașină ca să te duci înapoi la Cluj Napoca, apoi dragii mei, io zic că mare domn e băiatul ăsta :)

Trebe să o felicit încă o dată pe Simona Ionescu pentru tot ce face, căci ea este inițiatoarea acestui proiect. Adresez mulțumiri Crinei Matei, care s-a oferit să ”ospătărească” pentru o cauză nobilă. Și le mulțumesc Luciei, Matildei, Ciupercuței, Anei Birchall, lui Tiberiu, lui Mircea, lui Brainiac și tuturor celorlalți care au mai fost prezenți la Riviera pentru o seară plăcută între, dați-mi voie să o spun, prieteni :)

PS. Io am băut două beri Perroni. De alea mici. Așa de poftă :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “O seară între prieteni (cu bloggeri, desigur :D)”

  1. Adi, de n-am fi mers și noi pe psueodșoselele astea mai că te-am fi crezut că ai făcut 500 de kilometri din plăcere. Așa, vorba ta: așteptăm autostrăzile ca să gătim cu drag. Ce-nseamnă infrastructura asta! :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)