Hai că io am intrat deja în spiritul Crăciunului

Băi, știu că o să vi se pară surprinzător, dar mie tare îmi place Crăciunul :) Multă vreme nu am înțeles de ce, dar cred că încep să îmi dau seama încet, încet :)) Sunt un sentimental, ăsta e adevărul :)) Care simte că de Crăciun, cu fiecare an care trece, e un tip fabulos de norocos că are o asemenea familie :) Bine, simt asta în fiecare zi, dar de Crăciun parcă altfel e feelingul… Bun, e un clișeu ce zic io aici, dar e un clișeu atât de frumos :)

M-a trimis în starea astea de pre-Crăciun postarea de aici. E pentru clujeni mai mult, dar no, io vă spun ce mi s-a întâmplat :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Hai că io am intrat deja în spiritul Crăciunului”

  1. si eu sunt sentimentala, suntem specie pe cale de disparitie :)))))))))))))) craciunul trezeste amintiri demult apuse, o putere mai mare de iertare si de actiune, increderea ca suntem etc etc :) nu ca nu am fi si zi de zi, dar tocmai de craciun e totul mai sublim, feeric, luminos, feeling-ul de care zici te ia pe nebanuite…hai c-o dau in romane :))))))))

  2. sa nu uit, Clujul e amintirea vietii mele, acolo am avut cea mai superba studentie, cei mai frumosi ani, nu ca acum nu as fi fericita , de fapt mult mai fericita :))) dar sunt ardeleanca prin adoptie, olteanca prin nascare :) no, asa-i ca-i fain?!

  3. Pingback: Gata, e oficial, am intrat în spiritul Crăciunului! | Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)