Hai că io am intrat deja în spiritul Crăciunului

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Băi, știu că o să vi se pară surprinzător, dar mie tare îmi place Crăciunul :) Multă vreme nu am înțeles de ce, dar cred că încep să îmi dau seama încet, încet :)) Sunt un sentimental, ăsta e adevărul :)) Care simte că de Crăciun, cu fiecare an care trece, e un tip fabulos de norocos că are o asemenea familie :) Bine, simt asta în fiecare zi, dar de Crăciun parcă altfel e feelingul… Bun, e un clișeu ce zic io aici, dar e un clișeu atât de frumos :)

M-a trimis în starea astea de pre-Crăciun postarea de aici. E pentru clujeni mai mult, dar no, io vă spun ce mi s-a întâmplat :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Hai că io am intrat deja în spiritul Crăciunului”

  1. si eu sunt sentimentala, suntem specie pe cale de disparitie :)))))))))))))) craciunul trezeste amintiri demult apuse, o putere mai mare de iertare si de actiune, increderea ca suntem etc etc :) nu ca nu am fi si zi de zi, dar tocmai de craciun e totul mai sublim, feeric, luminos, feeling-ul de care zici te ia pe nebanuite…hai c-o dau in romane :))))))))

  2. sa nu uit, Clujul e amintirea vietii mele, acolo am avut cea mai superba studentie, cei mai frumosi ani, nu ca acum nu as fi fericita , de fapt mult mai fericita :))) dar sunt ardeleanca prin adoptie, olteanca prin nascare :) no, asa-i ca-i fain?!

  3. Pingback: Gata, e oficial, am intrat în spiritul Crăciunului! | Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)