Când îți dă mogulul o leapșă, răspunzi sau nu?

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Bun, întrebarea e pusă doar pentru a avea subiect de discuție. Pentru că în cazul în care primești o leapșă, trebe să te doară la bască din partea cui vine și să o onorezi doar dacă te coafează sau nu. Punct. Dar am zis că e bine să discutăm despre un astfel de subiect și să adaug niște coloratură proprie :D Motiv pentru care răspund la leapșa lui Dan Voiculescu.

Dar nu înainte de a face niște precizări (căci dacă nu mă distrez aici la mine pe blog, atunci când? :D). După cum știți, mă mai duc uneori în emisiuni la Antena 3. Refuz mai mult de jumătate din invitații din diverse cauze. Dar de mers mai merg din când în când. Așa se face că mulți pițifelnici (de ăia care ei ȘTIU, nu este nevoie de nici o dovadă, ei ȘTIU, restul sunt niște imbecili) au tras concluzia că io am contract cu Voiculescu și alte abureli de astea cu care unii își justifică mizera existență și, în unele cazuri, lipsa de coaie.

Am contract cu Antena 3 sau cu Voiculescu? Nu vă spun. Pentru că nu are nici un rost. Cei care ȘTIU că am contract ȘTIU și atât. Orice aș zice nu contează. Cei care mă cred pe cuvânt și au încredere în mine înțeleg ce vreau eu să zic aici.

Dar, ca să revin la faza cu distratul pe blog, îi dau un ultimatum mogulului. Că așa nu se mai poate, zău! Deci, bre, nea Dan Voiculescu, până nu publici contractul în facsimil pe blog la matale (pițifelnicii care nu știu ce înseamnă facsimil să dea un google, ce dracu) contractul pe care l-am semnat cu matale, mă uit numai la Realitatea… Asta ca să știi că nu mă joc…

Revenind la leapșă, răspund cu următoarele:

Cartea care ar trebui obligatoriu citită în 2011 este cartea pe care o să o scriu io. Și nu glumesc :D

Filmul pe care nu ar trebui să îl pierdem… habar nu am… Nu știu cum ai matale, mare mogul, vreme să te uiți la filme, că io nu am, așa că nu știu ce să îți răspund :D

Ce album să nu ratăm? Am 3 propuneri pentru matale: albumul Make, albumul Vlad Dulea si albumul Electric Fence :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Când îți dă mogulul o leapșă, răspunzi sau nu?”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)