Turcescu taie facturi către Felix Tătaru

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

05.03.2008

Pentru că în emisiunea de aseară s-a făcut publicitate mascată pentru după cum urmează: GMP, Bucovina, Roşia Montană Corporation. Se calculează valoarea de rate card, hai să zicem că sunt nişte inserturi, şi se taie factura pe total, că doar nu o să se încurce nici Turcescu SRL şi nici GMP SRL în chestiuni de astea contabile să vin iar Mugur Ciuvică să facă alte dezvăluiri.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Turcescu taie facturi către Felix Tătaru”

  1. Am vazut aseara exact secventa in care Felix Tataru ii explica lui Ciuvica despre facturiere apoi a intervenit Robert (oooh, Robert) a completat cu Diverta, RTC, Real Print. In fine, mi-a placut fata incurcata a lui Ciuvica in momentul in care a realizat ca a incurcat fructele cu cotoarele (de la facturiere:-, sic.). „M-am ras”. Cred ca asta e motivul pentru care diversi producatori de tocsoaua insista sa-l tot invite pe Ciuvica. Vor „sa se rada” si ei, ca munca in televiziune e stresanta si mai are nevoie omul si de destindere.
    Dupa care am schimbat ca intra pauza de publicitate. Aia care intrerupe publicitatea cu reclame, vreau sa zic.

  2. Stiu cativa care au de-a face cu chestiile de la Rosia Montana, adica noah is oameni bazati pe acolo prin zona…si zicea ca din tortul Rosia Montana toata lumea are cate-o feliutza, nimeni nu iese in pierdere, decat economia noastra :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)