26.04.2017

Turcescu taie facturi către Felix Tătaru

Pentru că în emisiunea de aseară s-a făcut publicitate mascată pentru după cum urmează: GMP, Bucovina, Roşia Montană Corporation. Se calculează valoarea de rate card, hai să zicem că sunt nişte inserturi, şi se taie factura pe total, că doar nu o să se încurce nici Turcescu SRL şi nici GMP SRL în chestiuni de astea contabile să vin iar Mugur Ciuvică să facă alte dezvăluiri.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Anunţ umanitar

Ambasada Canadei i-a pus în braţe lui Felix Tătaru contractul cu Roşia Montana

Niciun comentariu încă

 1. joi, 6 martie 2008, 11:49

  Am vazut aseara exact secventa in care Felix Tataru ii explica lui Ciuvica despre facturiere apoi a intervenit Robert (oooh, Robert) a completat cu Diverta, RTC, Real Print. In fine, mi-a placut fata incurcata a lui Ciuvica in momentul in care a realizat ca a incurcat fructele cu cotoarele (de la facturiere:-, sic.). „M-am ras”. Cred ca asta e motivul pentru care diversi producatori de tocsoaua insista sa-l tot invite pe Ciuvica. Vor „sa se rada” si ei, ca munca in televiziune e stresanta si mai are nevoie omul si de destindere.
  Dupa care am schimbat ca intra pauza de publicitate. Aia care intrerupe publicitatea cu reclame, vreau sa zic.

  Răspunde
 2. joi, 6 martie 2008, 12:48

  nu poti sa discuti de elefant fara sa ii spui macar o data pe nume

  Răspunde
 3. joi, 6 martie 2008, 13:23

  Stiu cativa care au de-a face cu chestiile de la Rosia Montana, adica noah is oameni bazati pe acolo prin zona…si zicea ca din tortul Rosia Montana toata lumea are cate-o feliutza, nimeni nu iese in pierdere, decat economia noastra :)

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *