Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Turcescu taie facturi către Felix Tătaru

Pentru că în emisiunea de aseară s-a făcut publicitate mascată pentru după cum urmează: GMP, Bucovina, Roşia Montană Corporation. Se calculează valoarea de rate card, hai să zicem că sunt nişte inserturi, şi se taie factura pe total, că doar nu o să se încurce nici Turcescu SRL şi nici GMP SRL în chestiuni de astea contabile să vin iar Mugur Ciuvică să facă alte dezvăluiri.

0 comentarii la “Turcescu taie facturi către Felix Tătaru

 1. hadean Răspunde

  Am vazut aseara exact secventa in care Felix Tataru ii explica lui Ciuvica despre facturiere apoi a intervenit Robert (oooh, Robert) a completat cu Diverta, RTC, Real Print. In fine, mi-a placut fata incurcata a lui Ciuvica in momentul in care a realizat ca a incurcat fructele cu cotoarele (de la facturiere:-, sic.). „M-am ras”. Cred ca asta e motivul pentru care diversi producatori de tocsoaua insista sa-l tot invite pe Ciuvica. Vor „sa se rada” si ei, ca munca in televiziune e stresanta si mai are nevoie omul si de destindere.
  Dupa care am schimbat ca intra pauza de publicitate. Aia care intrerupe publicitatea cu reclame, vreau sa zic.

 2. zoso Răspunde

  nu poti sa discuti de elefant fara sa ii spui macar o data pe nume

 3. Andrei Monciu Răspunde

  Stiu cativa care au de-a face cu chestiile de la Rosia Montana, adica noah is oameni bazati pe acolo prin zona…si zicea ca din tortul Rosia Montana toata lumea are cate-o feliutza, nimeni nu iese in pierdere, decat economia noastra :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: