28.04.2017

Cartofi cu moare

Desigur că o mâncare adevărată şi dichisită presupune alte alea. Dar sunt şi de astea simple care sunt nemuritoare de-a dreptul. Cum ar fi nişte cartofi copţi întregi în cuptor, cu tot cu coajă, mâncaţi cu un pic de unt topit niţeluş pe ei şi cu nişte moare adevărată (zema de pe varza murată, pentru necunoscători). Megaminunat…

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Când îi trece lui Sever Voinescu? Că de trecut îi trece garantat…

Nu mai fiţi măgari cu politicienii, băăăă!

Niciun comentariu încă

  1. joi, 8 ianuarie 2009, 10:17

    no bine mă. mie-mi spui? :-)

    Răspunde
  2. kostea
    joi, 8 ianuarie 2009, 10:55

    si cu branza de oaie si c-un ulcior de vin de casa …. :D

    Răspunde
  3. joi, 8 ianuarie 2009, 11:26

    Ioi!

    Răspunde
  4. joi, 8 ianuarie 2009, 17:34

    Ohoho, ce rau ai mai suferit…Moarea e nemuritoare, ma…stie tot omu, pardon, homu.

    Răspunde
  5. Sorela
    vineri, 9 ianuarie 2009, 16:53

    … vorbesti de lucruri sfinte acuma cand nu am moaaaaaaaaaare!!!!!!!!!!! Acuma ma duc la Mariana si-i cer!

    Răspunde
  6. sâmbătă, 10 ianuarie 2009, 20:10

    Chiar azi am băut moare lângă o omletă.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *