Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Acum recuperez la datul de linkuri :D

Puțini știu că cei care au făcut webcrumbz.net sunt români și că e vorba de singura echipă românească care a participat la Startup Boot Camp în Danemarca. Cei interesați de siteuri dedicate platformelor mobile, dați un ochi pe acolo. Io zic că merită.

Weekendul acesta este unul de excepție pentru amatorii de filme. De alea franțuzești :) Pentru că aveți din greu la ce vă uita. Detalii aici, ca să nu mai lungesc io vorba :)

În sfârșit, cei de la The Practice au anunțat ceea ce știam de multă vreme :)) Adică faptul că Monica Jitariuc este șăful pe online de la sus numita companie :D Să fie într-un ceas bun, zic, dar mai importantă urare decât ceasul ăsta bun care e cam perimat, deși din suflet, îi urez Monicăi sfânta zicere 2.0: La cât mai mare bugete, tuuuuuu! :))

Trebuie să vă spun despre Premiile ForeverFolk. Și pentru că puteți vota care să fie alea, dar și pentru că vă puteți acredita ca bloggeri la eveniment. Take a look, poate vă place :)

4 comentarii la “Acum recuperez la datul de linkuri :D

 1. BTO Reply

  Vreau si eu un link.

 2. chinezu Reply

  @BTO
  iti dau clar unul
  diseara
  muhahaha :D

 3. Marius Matache Reply

  @BTO – omul da linkuri, ca nu e zgarcit, da’ sa i-l dai inapoi, da?:))

 4. Monica Jitariuc Reply

  Multumesc tare mult pentru urari!
  Asa sa fie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.