Acum recuperez la datul de linkuri :D

Puțini știu că cei care au făcut webcrumbz.net sunt români și că e vorba de singura echipă românească care a participat la Startup Boot Camp în Danemarca. Cei interesați de siteuri dedicate platformelor mobile, dați un ochi pe acolo. Io zic că merită.

Weekendul acesta este unul de excepție pentru amatorii de filme. De alea franțuzești :) Pentru că aveți din greu la ce vă uita. Detalii aici, ca să nu mai lungesc io vorba :)

În sfârșit, cei de la The Practice au anunțat ceea ce știam de multă vreme :)) Adică faptul că Monica Jitariuc este șăful pe online de la sus numita companie :D Să fie într-un ceas bun, zic, dar mai importantă urare decât ceasul ăsta bun care e cam perimat, deși din suflet, îi urez Monicăi sfânta zicere 2.0: La cât mai mare bugete, tuuuuuu! :))

Trebuie să vă spun despre Premiile ForeverFolk. Și pentru că puteți vota care să fie alea, dar și pentru că vă puteți acredita ca bloggeri la eveniment. Take a look, poate vă place :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Acum recuperez la datul de linkuri :D”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)