Antoine Compagnon vine în România. Îl puteți urmări conferințele la București și Cluj :)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Antoine Compagnon este profesor la Collège de Frace (din 2006) și la Universitatea Columbia (din 1985):

Invitat de către Ambasada Franței și Institutul Francez, profesorul și omul de litere Antoine Compagnon va efectua un turneu în România, la București și la Cluj-Napoca, între 22 și 25 februarie 2016. Pe durata acestei vizite, Antoine Compagnon va lua parte la conferințe, seminarii, dezbateri sau întâlniri cu publicul și va acorda interviuri partenerilor media, dar și presei locale.

În cursul perioadei petrecute la București, prima zi, luni 22 februarie, va fi marcată de conferința „Les Chiffoniers littéraires” la Universitatea București, la ora 10.30 și de o prezentare a cărților „Antimodernii” și „O vară cu Montaigne” la librăria Humanitas Cișmigiu, la ora 18.00. A doua zi, marți 23 ianuarie, va participa la o întâlnire științifică la Academia Română, de la cu ora 11.00 și va susține conferința „Vivre au numérique”, în sala Elvire Popesco, la Institutul Francez, la ora 18.00.

Deplasarea la Cluj-Napoca, în ziua de miercuri 24 februuarie, va debuta cu o altă conferință „Les Chiffoniers littéraires” la Universitatea Babeș-Bolyai, la ora 12.00, urmând ca autorul să își prezinte cartea „Petits spleens numériques” la Universitatea Tehnică, începând cu ora 18.00. Pentru ultima sa zi petrecută în România, omul de litere va acorda un interviu presei locale din Cluj-Napoca.

2f46692d-f1ed-479a-9c8d-aa6338a1dbce

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)