Conferință despre Process Communication la Institutul Francez. Invitat: Gérard Collignon

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Gérard Collignon, unul dintre experții mondiali în Process Communication, vine pentru prima dată în România pentru a susține o conferință pe tema modelului de comunicare „Process”:

Metoda Process Communication Model (pe scurt, PCM) are la bază o cartografiere, fundamentată știintific, a profilului psihologic unic al fiecărei persoane și propune o serie de tehnici cu mare grad de aplicabilitate pentru optimizarea comunicării și a relațiilor interumane, atât în mediul profesional, cât și în viața personală.

Metoda a fost creată în SUA, în anii ’70, de către dr. Taibi Kahler, după 20 de ani de cercetare științifică a mecanismelor comportamentale umane. Primii care au aplicat metoda au fost cei de la NASA, pentru pregătirea echipelor de astronauți. În prezent, aplicarea Process Communication Model – PCM – în SUA s-a extins spectaculos, fiind folosită în zona de business și management, în sfera politicului, a forțelor armate, în educație, în industria de film și chiar de către biserică. În anii ’80, Process Communication ajunge în Europa, principalul ei promotor fiind Gérard Collignon, colaborator apropiat al dr. Taibi Kahler, părintele metodei.

Până în prezent, la nivel global, peste 1 milion de persoane și-au făcut un profil psihologic PCM. În România, Process Communication este adoptată la finele anilor ’90 și, până acum, peste 3.000 de persoane s-au inițiat în această metodă. În acest an, a apărut și traducerea în limba română a cărții dedicate acestei metode – Cum să le spun… (Editura Trei, 2015, traducere Felicia și Ciprian Moga) – scrisă de Gérard Collignon, vândută în peste 100.000 de exemplare pe piața din Franța, oferind publicului din România acces direct la această metodă.

unnamed (11)

Menționez că evenimentul va avea loc pe data de 21 septembrie, la ora 19.00, în Sala Elvira Popescu a Institutului Francez din București (Bdul Dacia, 77), iar intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Conferința lui Gérard Collignon la București este organizată de Asociația Copernic România, cu sprijinul Institutului Francez din București și în parteneriat cu Editura Trei. Conferința va fi integral filmată și va putea fi vizionată ulterior pe platforma TV internă a Institutului Francez.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)