27.04.2017

Ştiaţi că în România există cursuri de cursuri de growth hacking? La G.R.O.W. by Rat Labs

Mărturisesc: am făcut o mică, dar totalmente nereuşită, tentivă de tabloidizare cu titlul ăsta :)) Dar mi-am asumat acest risc pentru că am vrut să vă atrag atenţia asupra faptului că s-a lansat G.R.O.W.by Rat Labs, care promite că este „o școală creată în jurul conceptului de cursuri intense, la finalul cărora orice persoană din domeniul comunicării, marketingului, studenți sau antreprenori să aibă posibilitatea de a învăța tehnicile folosite în cariera sa”.

Acuma, drept să vă spun, nu ştiu dacă v-aş fi spus despre asta dacă nu îi vedeam printre lectori pe simpaticele Oana Bulexa şi Monica Jitariuc (Managing Partners la The Practice), dar şi pe musiu Matei Psatta (Social Media Director la Leo Burnett România). Dar, pentru că îmi place cei trei crai 2.0 :)), am zis că nu se face să nu vă raportez despre iniţiativă.

grow 1grow 2grow 3

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Studiu Gemius: Cum folosesc est europenii internetul mobil

Ghid de comunicare in social media pentru administratia publica din Romania

Un comentariu

  1. luni, 16 februarie 2015, 16:39

    […] Cluj) şi  în Bucureşti pe 5 şi pe 6 martie (adus de cei de la G.R.O.W.by Rat Labs, despre care v-am mai raportat). Biletele costă 99 de euro până pe 19 februarie, în regim Early Bird. După această dată, […]

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *