Ştiaţi că în România există cursuri de cursuri de growth hacking? La G.R.O.W. by Rat Labs

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Mărturisesc: am făcut o mică, dar totalmente nereuşită, tentivă de tabloidizare cu titlul ăsta :)) Dar mi-am asumat acest risc pentru că am vrut să vă atrag atenţia asupra faptului că s-a lansat G.R.O.W.by Rat Labs, care promite că este „o școală creată în jurul conceptului de cursuri intense, la finalul cărora orice persoană din domeniul comunicării, marketingului, studenți sau antreprenori să aibă posibilitatea de a învăța tehnicile folosite în cariera sa”.

Acuma, drept să vă spun, nu ştiu dacă v-aş fi spus despre asta dacă nu îi vedeam printre lectori pe simpaticele Oana Bulexa şi Monica Jitariuc (Managing Partners la The Practice), dar şi pe musiu Matei Psatta (Social Media Director la Leo Burnett România). Dar, pentru că îmi place cei trei crai 2.0 :)), am zis că nu se face să nu vă raportez despre iniţiativă.

grow 1grow 2grow 3

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Ştiaţi că în România există cursuri de cursuri de growth hacking? La G.R.O.W. by Rat Labs”

  1. Pingback: Jonathan Shieber, senior editor TechCrunch, vine în Bucureşti şi în Cluj-Napoca - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)