Institutul Francez a lansat recent „Frenchmania”

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Frumos concept de promovare a muzicii francofone, lansat și găzduit de Institutul Francez: „Frenchmania” se numește și își propune să organizeze întâlniri muzicale de excepție, din septembrie 2015, până în iunie 2016, pe baza ideii originale a lui  Christophe Gigaudaut, director al Institutului Francez din România şi a cântăreţului şi compozitorului român Keo:

Institutul Francez din România, în parteneriat cu TV5MONDE, susține  promovarea muzicii francofone, în special prin contribuția la reușita Festivalului « Chants, sons sur scène », a cărui finală se desfășoară în fiecare an, în luna mai, la Baia Mare și care, sub îndrumarea Asociației Române a Profesorilor de Limba Franceză (ARPF), oferă șansa la peste 600 de tineri romani de a cânta în limba franceză.

Staruri ale muzicii româneşti vor interpreta live cântece de pe noua scenă a hexagonului şi vor evoca relaţia lor cu muzica franceză.

Mai puţin cunoscuţi francofoni şi convinşi francofili, Alexandra Ungureanu, Lora, Paula Seling, Dorian Popa, Cornel Ilie (Vunk) şi Bodo (Proconsul) vor fi invitaţii acestor două prime întâlniri, din 30 septembrie şi 18 noiembrie 2015.

Prezentate de Teo Trandafir şi animate de către Keo, aceste întâlniri artistice şi interpretări muzicale în ambienţa intimă a sălii Elvira Popescu a Institutului Francez, vor fi transmise pe reţelele sociale pentru a ajunge la cât mai mulţi iubitori de muzică şi pentru a reuşi să se întrepătrundă cântecele franceze în peisajul muzical românesc.

Pentru a participa la prima întâlnire de miercuri 30 septembrie 2015, spectatorii pot câștiga invitații, trimițând un mail la frenchmania@institutfrancais.ro

unnamed (4)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)