Astea aşa se fac

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Giucă este un bun prieten din Baia Mare. Îl cheamă Daniel, de fapt, dar toată lumea îi spune Giucă. Şi el are vorba asta cu „astea aşa se fac„, printre alte vorbe de duh cu care ne loveşte constant :) Vorbă pe care am „exportat-o” cu oareşce succes în anumite cercuri din blogosferă :D

În poza de mai jos le vedeţi pe Monica Jitariuc (stânga) şi pe Gabriela Lungu (dreapta). Un fel de the beauties and the beast :)) Când a fost realizată această fotografie (ce expresie faină, ar trebui să o folosesc mai des… :D), nu ştiu câtă lume ştia că Gabriela o să devină mare şefă de trib peste hotarele împărăţiei şi că Monica o să devină big kahuna la The Practice. Evident că nu numai că eu habar nu aveam că se va întâmpla aşa ceva, ci chiar mi se rupea de astfel de consideraţiuni de business. Eu aveam alături de mine două tovarăşe foarte simpatice (cu care m-am râs corespunzător de multe ori şi sper să ne rămână năravul aşa pentru încă multă vreme :D) şi – pentru că am interacţionat şi pe parte asta temeinic – două foarte bune profesioniste.

Bun, faptul că fotografia de mai jos certifică fără putinţă de tăgadă că am pile serioase la cele două tovarăşe este altă discuţie :)) Căci, desigur, astea aşa se fac!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)