Jumătate din România are abonament la Orange

Ne-am dat dracului…

Bucuresti, 10 martie 2008. Orange Romania anunta astazi atingerea pragului de 10 milioane de clienti.

Aceasta crestere a fost posibila datorita preocuparii companiei pentru calitatea serviciilor oferite in cei peste 10 ani de activitate pe piata locala. In ultimii trei ani, numarul clientilor Orange a crescut cu peste 5 milioane, o evolutie remarcabila atat pentru Romania cat si la nivelul grupului France Telecom…………..

0 comentarii la “Jumătate din România are abonament la Orange

 1. Andrei Monciu Reply

  Cum au reusit asa de mult? Vodafone a dus-o bine in ultima vreme, plus ca unele servicii la vodafone sunt mai k. Ma mira totusi s-o duca Orange chiar atat de bine.

 2. kmi Reply

  N-am avut niciodata rabdare sa descopar diferentele intre serviciile celor doi mari operatori. De fapt, sunt convinsa ca nici nu sunt mari diferente la servicii, la tarifare, etc si, chiar daca sunt, apare o chichita care sa-i puna iar in egalitate. Asa ca, felicitari ambilor :))

 3. manole Reply

  gogorita! cred ca e pe undeva cate un 0 in plus…cum prea bine spunei : ne-am dat dracului!!! :)

 4. hadean Reply

  Daca stai sa aduni numarul abonatilor sau,ma rog, utilizatorilor declarati de fiecare operator de telefonie din tara asta rezulta faptul ca populatia a cel putin doua Romanii baga la aparat de se inroseste microunda. Ca sa nu mai zic de telefonia fixa si populatia care traieste in zonele fara acoperire. Plus ca ar trebui ca foarte multi dintre utilizatorii de orange sa aiba abonament/cartela Vodafone si Cosmote. Si RDS ca-i ieftin. Coerent, nu? Ei au inceput:-)

 5. Ovidiu Reply

  Gresit, total gresit titlul acestui post. Acei 10 milioane de romani nu sunt (toti) ABONATI Orange, sunt CLIENTI Orange. Diferenta este majora. Un cartelar (adica unul care foloseste pre-pay-ul de la Orange) nu aduce aceleasi venituri ca un abonat. Cartelarul isi incarca, contul de client orange cu 6-10 EURO odata la 2-3 luni, el traind mai mult din bonusurile oferite … pentru minutele acumulate, pentru reincarcari intr-un anumit interval de timp, samd, pe cand abonatul plateste lunar o taxa constanta + eventula costul suplimentar.

 6. Ovidiu Reply

  … si mai vin cu o precizare, din cei aproximativ 10 milioane de clienti Orange, numarul abonatilor nu este mai mare de 2,5 milioane. Iar daca totusi sunt 2,5 milioane de abonati cei de la Orange sunt fericiti.

 7. chinezu Reply

  Ovidiu:
  gresit, total gresit comunicatul orange
  titlul e gresit din start
  titlul oricarui post de pe acest blog e gresit din start
  call me chinezu…

 8. Ovidiu Reply

  …adica eu citesc un blog gresit? :)

 9. chinezu Reply

  Ovidiu:
  da
  da’ asa-i că-i fain? :D

 10. tiribonflax Reply

  eu am asa:
  – un abonament vodafone de 8 ani, propriu si personal.
  – un abonament de orange de trei ani, pe firma, in grup cu restul oamenilor din firma.
  – un abonament de zappde un an, ca am zis ca daca tot am modem de zapp pentru latop, atunci sa fac si-un abonament. si-am facut unul tot in grup. un grup mai restrans decat cel pe orange.

  concluzie care incepe cu deci:
  deci se poate.

  precizare: niciun telefon nu e de fitze, nu e de bibelou si nici nu troneaza pe masa cand ma duc la o cafea. toate trei sunt folosite pentru ce au fost proiectate. si fiecare din ele e folosit de cel putin 5 ori pe zi. :)

 11. Claudiu Reply

  Cristi….nu are deloc “jumatete din Romania abonament Orange”….client nu inseamna abonament. Sunt unii care au cateva cartele pe care le incarca o data la 3-4 luni. Eu de exemplu am in ‘casa’ 2 abonamente si mai multe cartele (date pe la frati, bunici, nepoti, etc). Deci eu “sunt vreo 8 clienti orange” dar “sunt” doar 2 “abonati orange”. Ca sa nu mai vorbesc ca am si de la ceilalti cateva cartele + 1 abonament.

 12. chinezu Reply

  Ovidiu, Claudiu:
  bine, mai, ca sunteti voi destepti si le stiti pe toate
  si imi stricati si mie distractia :D
  pui pariu ca stiam si io ce zici numai ca am dat titlul la caterinca?
  pentru ca m-a impresionat pana la lacrimi comunicatul orange in care anuntau cele 10 milioane de clienti
  inca mai plang…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.