Deci cam aşa arată un blog mişto de instituţie de stat

Planetariul Baia Mare. Una din amintirile cele mai plăcute din copilăria mea. Mergeam cu clasa acolo şi, în timp cei ceilalţi colegi hăhăiau şi făceau caterincă, eu priveam fascinat bolta cerească proiectată pe tavanul-cupolă şi imaginile incredibile cu spaţiul. Cred că de la acele zile am rămas cu fascinaţia teribilă pe care o am, spre exemplu, pentru pozele Hubble, la care revin în mod constat şi care mă înfioară de fiecare dată când le privesc.

Planetariul este o instituţie de stat, în subordinea Consiliului Judeţean Maramureş. Şi, în loc să facă precum alte surate finanţate din banii noştri, adică să stea cu degetul în gură şi să nu facă fix nimic în afară de a vegeta, cei de la Planetariul din Baia Mare au ales să îşi facă acest blog. Care, după capul meu, este unul foarte mişto. Şi care, îmi spun prietenii, are un trafic absolut surprinzător pentru un blog de, că aşa e trendy să îi spunem, nişă.

Felicitări, dragii mei băimăreni de la Planetariu, şi fie ca fiinţa cosmică supremă (mă înţelegeţ că în acest context nu pot să îi spun altfel :D) să vă ţie năravul şi, când a fi să fie, să vă-mburde fix în rai :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Deci cam aşa arată un blog mişto de instituţie de stat”

  1. Haha, si eu sunt baimarean si am aceleasi amintiri ca si tine din perioada copilariei. Excursiile pana la planetariu erau printre preferatele mele. Pe langa faptul ca aveam ocazia sa ies din sala de clasa in timpul orelor, mai vedeam si ceva foarte interesant pe deasupra.
    Pacat ca generatiile astea „mai noi” nu prea mai practica mersul la planetariu. Prefera sa stea pă net si sa vada bolta cereasca de acolo.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)