Uite ce păţesc dacă nu mă apuc şi io de live blogging

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Adică trebe să linkuiesc în draci. Pentru că la câteva zile după ce s-a întâmplat evenimentul, de unde hostingul meu să mai zici ceva în plus faţă de alţii, care, între noi fie vorba, au priceput infinit mai bine decât mine şi au scris incomensurabil mai comprehensibil.

Şi totuşi. Din puţinul pe care l-a înţeles io de la Future Hosting Conference (doar ştiţi că matrixul a rămas pentru mine matrix), vreau să îl felicit pe Lorand pentru organizarea unui eveniment de asemenea mărime şi importanţă (mai ales că locaţia a fost Cluj, a se citi în afara Bucureştiului, ceea ce m-a uns pe ficat niţeluş). Ocazie cu care l-a cunoscut şi io, mi-a plăcut, şi acuma aştept să îmi dea un mail (că io i-am dat carte de vizită, el nu :D).

În rest, despre chestiile grele care s-au discuta, vă recomand să citiţi pe dibacii de mai jos, pe care îi salut şi cu această ocaziune:

Crivăţ, Psaico, Ruben, deceblog, Oradeanul, Cabral.

Îl aşteptăm şi pe Cozoplean, cel care a înregistrat succese nebănuite la respectivul eveniment, să ne raporteze că cât a fost el de bun :D.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)