20.07.2017

Şuţule, eşti dat dracului, măăăăă!

Blogger fiind, am o slăbiciune aparte pentru Şuţu. Ştiu, toţi avem soft spots, unele te miri din ce pricini. Iar când omu cu pricinia mai face câte o ispravă ca şi cea de mai jos nu am altceva a spune decât, concomitent cu ridicatul pălăriei cât de sus pot, Şuţule, eşti dat dracului, măăăăă!

Adică Lucian Gheorghiu, unul dintre primii oameni cu care am intrat în contact când mi-am început şi io frecuşul de coate ca jurnalist, a scris pentru Cotidianul un excepţional reportaj despre şcolile de vară ale junilor PDL şi PNL. Numai că, pentru că aşa e deontologic, profesionist şi moralmente fatalicesc, materialul nu a mai intrat în ziar. Iar de aici dăm cuvântul lui Şuţu, care ne explică minunat despre ce e vorba în propoziţie: „Acest reportaj scris cu mînuţa lui Lucian Gheorghiu trebuia să apară în ziarul Cotidianul, dacă am fi trăit într-o altă lume. Una mai bună. Fără reguli. Fără griji. Fără şefi. Doar cu entuziam. Citiţi-l! Este sa-vu-ros!”

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Pe cine credem astăzi: Antena 1 sau PRO TV?

De data asta îmi place de Băsescu. De Avramescu în continuare nu…

Niciun comentariu încă

 1. marți, 2 septembrie 2008, 09:22

  In sfirsit, unul care a inteles… stii cita lume a acuzat cenzura de la cotidianul??? :)) chinezule, si tu esti dat dracului…

  Răspunde
 2. marți, 2 septembrie 2008, 09:44

  @sutu, esti aspru rau :D

  Răspunde
 3. marți, 2 septembrie 2008, 10:48

  sutu:
  bai frate, iti bag o platitudine de te sperii: esti ca o raza de speranta in lumea asta… :D

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *