Şuţule, eşti dat dracului, măăăăă!

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

02.09.2008

Blogger fiind, am o slăbiciune aparte pentru Şuţu. Ştiu, toţi avem soft spots, unele te miri din ce pricini. Iar când omu cu pricinia mai face câte o ispravă ca şi cea de mai jos nu am altceva a spune decât, concomitent cu ridicatul pălăriei cât de sus pot, Şuţule, eşti dat dracului, măăăăă!

Adică Lucian Gheorghiu, unul dintre primii oameni cu care am intrat în contact când mi-am început şi io frecuşul de coate ca jurnalist, a scris pentru Cotidianul un excepţional reportaj despre şcolile de vară ale junilor PDL şi PNL. Numai că, pentru că aşa e deontologic, profesionist şi moralmente fatalicesc, materialul nu a mai intrat în ziar. Iar de aici dăm cuvântul lui Şuţu, care ne explică minunat despre ce e vorba în propoziţie: „Acest reportaj scris cu mînuţa lui Lucian Gheorghiu trebuia să apară în ziarul Cotidianul, dacă am fi trăit într-o altă lume. Una mai bună. Fără reguli. Fără griji. Fără şefi. Doar cu entuziam. Citiţi-l! Este sa-vu-ros!”

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Şuţule, eşti dat dracului, măăăăă!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)