Al doilea blog din campania „Chinezu te face!”

Ţineţi minte că am lansat, din prea plinul sufletului meu :D, campania „Chinezu te face! De 125×125”. În care eu aleg un blog sau un site, după criterii atât de personale că ar trebui să vă ucid după ce vi le-aş spune :)), şi timp de 30 de zile pun un banner cu respectivul blog/site aici pe chinezu.eu. Primul banner este cel cu laptopnews.ro, pentru că dintr-o discuţie cu Sorin mi-a venit ideea acestei campanii şi mi s-a părut only fair să procedez aşa :)

Înainte de a vă raporta care este a doua mea alegere pentru această campanie, hai să vă spun că nu e chiar aşa uşor pe cât aţi fi tentaţi să credeţi. Adică, vă spuneţi voi în barbă, ce mare şmecherie, că doar i se pare lu’ chinezu că e ok un blog sau un site, zice că ăla e şi gata. Dar greşiţi când gândiţi aşa. Pentru că, hai să vă spun pe scurt, procesul e cam aşa: de când am anunţat campania mi-am făcut categorie specială în reader cu blogurile şi siteurile pe care le consider candidate. Şi le urmăresc de atunci. Pentru că, ştiu că sunt un dobitoc, dar nu o să mă schimb acuma la bătrâneţe, chiar cred că am o responsabilitate când aleg. Şi pentru mine, şi pentru cea/cel ales, dar mai ales pentru cei care mă citesc şi cărora le mulţumesc încă o dată din suflet :)

Anne-Marie Chelariu. Ea este cea de-a doua alegere . Care va avea banner pe chinezu.eu timp de 30 de zile. O ştiu de ceva vreme pe Anne şi mi-a plăcut foarte mult faptul că are o dorinţă de a învăţa teribilă, depăşită, poate, numai de un bun simţ social peste limită :) Cum îmi place să fac pariuri pe bloggeri tineri care vin din urmă (şi care bloggeri, sper eu, ne vor depăşi pe noi ăştia mai trecuţi prin viaţa 2.0 cu o viteză supersonică :D), declar public şi oficial că pariez şi pe Anne-Marie Chelariu.

PS. Anne, dragă, închide gura aia căscată a uimire, potoleşte-ţi palpitaţiile şi apoi să discutăm cum facem cu bannerul :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Al doilea blog din campania „Chinezu te face!””

  1. PS-ul ăla l-am citit prea târziu, deja m-am lăudat în agenţie :)) A picat la ţanc, tocmai ce trec săptămâna care vine pe .ro Ura şi mulţumiri. Când mă fac mare îţi trimit chitara electrică semnată de trupa şmecheră pe care o voi promova

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)