Al doilea blog din campania „Chinezu te face!”

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Ţineţi minte că am lansat, din prea plinul sufletului meu :D, campania „Chinezu te face! De 125×125”. În care eu aleg un blog sau un site, după criterii atât de personale că ar trebui să vă ucid după ce vi le-aş spune :)), şi timp de 30 de zile pun un banner cu respectivul blog/site aici pe chinezu.eu. Primul banner este cel cu laptopnews.ro, pentru că dintr-o discuţie cu Sorin mi-a venit ideea acestei campanii şi mi s-a părut only fair să procedez aşa :)

Înainte de a vă raporta care este a doua mea alegere pentru această campanie, hai să vă spun că nu e chiar aşa uşor pe cât aţi fi tentaţi să credeţi. Adică, vă spuneţi voi în barbă, ce mare şmecherie, că doar i se pare lu’ chinezu că e ok un blog sau un site, zice că ăla e şi gata. Dar greşiţi când gândiţi aşa. Pentru că, hai să vă spun pe scurt, procesul e cam aşa: de când am anunţat campania mi-am făcut categorie specială în reader cu blogurile şi siteurile pe care le consider candidate. Şi le urmăresc de atunci. Pentru că, ştiu că sunt un dobitoc, dar nu o să mă schimb acuma la bătrâneţe, chiar cred că am o responsabilitate când aleg. Şi pentru mine, şi pentru cea/cel ales, dar mai ales pentru cei care mă citesc şi cărora le mulţumesc încă o dată din suflet :)

Anne-Marie Chelariu. Ea este cea de-a doua alegere . Care va avea banner pe chinezu.eu timp de 30 de zile. O ştiu de ceva vreme pe Anne şi mi-a plăcut foarte mult faptul că are o dorinţă de a învăţa teribilă, depăşită, poate, numai de un bun simţ social peste limită :) Cum îmi place să fac pariuri pe bloggeri tineri care vin din urmă (şi care bloggeri, sper eu, ne vor depăşi pe noi ăştia mai trecuţi prin viaţa 2.0 cu o viteză supersonică :D), declar public şi oficial că pariez şi pe Anne-Marie Chelariu.

PS. Anne, dragă, închide gura aia căscată a uimire, potoleşte-ţi palpitaţiile şi apoi să discutăm cum facem cu bannerul :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Al doilea blog din campania „Chinezu te face!””

  1. PS-ul ăla l-am citit prea târziu, deja m-am lăudat în agenţie :)) A picat la ţanc, tocmai ce trec săptămâna care vine pe .ro Ura şi mulţumiri. Când mă fac mare îţi trimit chitara electrică semnată de trupa şmecheră pe care o voi promova

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)