Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Antena 3 declanşează jihadul împotriva lui Christian Ciocan

Nu pot să cred că nu îl ştiţi pe Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei. Umflăţelul ăla durduliu şi imberb, care cum e un carnagiu cum scrie la carte pe vreo şosea, cum e o explozie de juma de bloc, cum e orice cât de cât cu ceva sânge stropşit pe asflat şi pe pereţi, e şi el acolo, dând explicaţii pe care nimeni nu le cere şi pe care nimeni nu le ănţelege prea bine.

Toate bune şi frumoase până la punctul în care purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, care, după cum îi spune şi numele, exact asta trebe să facă, să poarte vorbe de la curcănime înspre presă, alege după cum îl duce epoletul cărei instituţii de presă să i se adreseze.

Noaptea trecută, după o bătaie minunată între neşte liberali şi neşte becalieni, Christian Ciocan a refuzat să dea declaraţii celor de la Antena 3. Dar le-a dat fără nici o problemă declaraţii celor de la Realitatea. Normal şi firesc că s-a înfocat hrişcaşul în intactieni, drept pentru care a început jihadul împotriva Ciocanului.

Christiane, tată, dacă nu rezolvi repede problema cu pricina io zic că am cam belit-o. Nu de alta, dar dacă şi io am mai auzit una alta despre ce învârţi matale pe acolo, îţi dai seama cât ştiu mogulieni de la Antena 3?

0 comentarii la “Antena 3 declanşează jihadul împotriva lui Christian Ciocan

  1. laura Reply

    parca i se pregatea o emisiunea chiar la Antena. eu asa vad pe panourile din bucuresti.

  2. Christian Ciocan Reply

    Eu sunt crestin.

  3. severineanu' Reply

    pai da declaratii cum il duce epoletu’, ca a avut de-ala cu dungi si, dupa multi ani de fluierat sub clar luna, de-ala cu stele. si asta prin mila domnului X, caruia ii plimba patrupezii prin parc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.