Vă rog să promovaţi şi voi această acţiune umanitară

Zilele trecute Adi Hădean mă întreba ce părere am despre evenimentul umanitar despre care vă povestesc mai jos. Am zis că e o idee excelentă, deşi nu avea, zău, nevoie de părerea mea ca să îşi dea seama că aşa este :).

Aşa că a vorbit cu alt meseriaş pe nume Crivăţ şi cu patronul de la minunatul estabiliment Irish Musc Pub din Cluj Napoca. Şi se va înâmpla ce vă raportez mai jos. Vă rog tare mult să popularizaţi şi voi această acţiune umanitară, cu preluare pe blog, pe site, pe ce aveţi sau cu mailuri către cine credeţi că ar putea ajunge.

Este vorba despre Alina Gache, asisten BRAT, diagnostica cu cancer la ficat, şi care are nevoie urgentă de bani pentru operaţie. Aşa că joi 25 iunie, între 19-22, la Irish Music Pub din Cluj Napoca (str. Horea, nr. 5) Adi Hădean şi Andrei Crivăţ vă invită la mâncat clătite într-un scop umanitar. Adi va găti “clătite cu gem, cu ciocolată şi cu alte brizbrizuri” (după declaraţia lui),la 5 lei clătita. Plata se face direct într-o urnă special amenajată, iar după aceea banii strânşi vor fi depuşi în bancă.

Nu uitaţi: joi 25 iunie, între 19-22, la Irish Music Pub din Cluj Napoca (str. Horea, nr. 5).

0 comentarii la “Vă rog să promovaţi şi voi această acţiune umanitară

  1. | Pagina lui Dragos Stanca
  2. dani Reply

    Aşa că a vorbit cu alt meseriaş pe nume Crivăţ şi cu patronul de la minunatul estabiliment Irish Musc Pub din Cluj Napoca. Şi se va înâmpla ce vă raportez mai jos. Vă rog tare mult să popularizaţi şi voi această acţiune Titrariumanitară, cu preluare pe blog, pe site, pe ce aveţi sau cu mailuri către cine credeţi că ar putea ajunge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.