Nu surprinde pe nimeni că ştirea a fost pe Antena 3

Cred că nu vă surprinde deloc fix deloc ca ştirea de mai jos a fost difuzată în eterul conştiinţelor noastre de cei de la Antena 3.

„Decizia premierului Emil Boc de a-l demite pe şeful Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale în urma scandalului concesionării resurselor din zona Insula Şerpilor a căpătat noi semnificaţii. Noul şef al ANRM este Gelu Mărăcineanu, apropiat al lui Sorin Ovidiu Vântu. Deşi acesta neagă vreo legătură recentă cu omul de afaceri, duminica trecută Mărăcineanu era în Apuseni, la mina de calcar şi uraniu, negociind pentru Petrom Service cumpărarea de terenuri de la săteni. Premierul Boc a promis că va verifica dacă existăun conflict de interese.

Ironic sau nu, licenţa primită de Sterling în Marea Neagră a fost dată în aceeaşi zi în care Vântu a obţinut licenţa de exploatare pentru mina de calcar şi uraniu de la Budureasa. Gelu Mărăcineanu, managerul acelui proiect, este noul şef al Agenţiei de resurse minerale.

Noul şef de la ANRM vine de la compania Petromservice dar şi de la firma Geoasset prin care se derulează proiectul Budureasa. Mai exact, Geoasset a obţinut licenţă de exploatare pentru mina secretă din Bihor chiar de la agenţia pe care Gelu Mărăcineanu o conduce acum.

„Nu pot să vorbesc în momentul ăsta pentru că nu mai sunt implicat în proiectul ăsta”, a declarat Mărăcineanu.

Ciudat este faptul că omul lui Vântu era chiar duminca trecută foarte implicat la faţa locului, cumpărând terenuri de la săteni. O spune chiar viceprimarul satului Budureasa, care l-a văzut pe Gelu Mărăcineanu cu ochii lui.

„Acum sunt în tratative cu cetăţenii că au ceva enclave acolo. Şi au fost să le cumpere probabil de la dânşii”, susţine Vasile Greg, viceprimar Budureasa.
Dacă a demisionat între timp de la firma lui Vântu, nu se mai poate vorbi despre un conflict de interese. Dar asta nici nu poate împiedica suspiciunea că celebrul om de afaceri a pus mâna prin Mărăcineanu pe Agenţia de stat cu toate comorile pe care aceasta le mai ascunde.

În luna decembrie a anului trecut Antena 1 dezvăluia faptul că omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu a primit licenţa pentru o valoroasă mină de calcar şi uraniu printr-o micuţă firmă de apartament. Mina fusese făcută pe vremea lui Ceauşescu dar nu a fost niciodată exploatată, iar documentaţia ar fi rămas secretă în arhivele Agenţiei de Resurse Minerale.

(Prin Monitoring Media: Antena3, Ora: 18:00)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Nu surprinde pe nimeni că ştirea a fost pe Antena 3”

  1. nu am vazut nici o antenutza care sa dea ceva de afacerile lui felix. parca exista si un caz la jurnalul cind cineva a fost ‘atentionat’ ca nu se scrie nika despre.. iar ultimul caz e cu ghimpele de iasi cind au refuzat un editorial pe tema ca „nu avem voie sa spunem nimic de pc si nici de psd”. asa ca nu avem ce lauda nici la un canal tv si nici la altul. isi dau la .. unuia altuia.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.