Ne strangem de un #baiamaretweetmeet?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Si mai later edit: Ne-am strans vreo 10 tovarasi si o doamna, am beut unii bere, altii suc si apoi ne-am dus pe la casele noastre, caci vremea din Baia Mare e de aia de iti vine sa te bagi in pat si apoi care cum poate sa isi omoare timpul :))

Later edit: Azi, marti 6 aprilie, la ora 18.00, va astept in Music Pub de langa Casa de Cultura, de langa Obama, sa bem un ceai, un suc, una alta :)

Pe principiul daca tot sunt in Baia Mare de ce sa nu profit sa ma mai vad cu voi, ca tare simpatici imi sunteti :D Asa ca eu tot ce pot sa fac este sa va raportez ca pe vineri intr-o vreme voi pleca din Baia Mare inspre Moeciu. Deci zilele astea daca dati un semn de ceva adunare de bloggeri si/sau twiteristi baimareni eu raspund PREZENT cu maxima responsabilitate :))

Hai ca mai povestim acilea, pe telefon cu care ma stiu sau pe twitter.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Ne strangem de un #baiamaretweetmeet?”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)