Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

Respingem aprioric tot ce ține de o țâță sau o mătărângă?

Aseară primesc un mail (unul din multele, de altfel, din ce în ce mai multe…) în care cineva îmi spune că are un site ”adult” și mă roagă să îi dau un link. Evident că am dat din umeri și mi-am văzut de treabă. Numai că imediat după aia m-am gândit că, în principiu, fac o greșeală să resping din start astfel de propuneri, numai și numai pentru că (observ că) sunt setat pe o logică ”burgheză”, care respinge aprioric tot ce ține de un sfârc, o țâță sau o mătărângă.

Că nu sunt ceva ușă de biserică, asta e mai clar decât chelia lui Băsescu. Pudibond nu am fost de când mă știu, de fapt habar nu am ce înseamna asta, cu excepția explicației din dicționare. Dar, am cel puțin pretenția, sunt o ființă rațională, care, după capul meu, înseamnă să nu ne repezim să gândim cu dorsalul sau, în cazul nostru, cu protuberanțele genitale.

Așadar, căci sunt chiar interesat să aud ce ziceți, ar fi o mare tragedie dacă, să zicem, aș da un link acilea pe blog către un site cu content adult?

PS. Vă rog să luați ce zic mai sus ca un exercițiu intelectual. Pentru că never, ever nu o să vedeți la mine așa ceva. Call me chinezu, ce să mai zic altceva…

10 comentarii la “Respingem aprioric tot ce ține de o țâță sau o mătărângă?

 1. vraji Reply

  eu,una, nu pot decât să te îndem s-o faci. dar eunu pot fi obiectivă..prietenii ltiu de ce :))

 2. eftimie Reply

  No bine, cum ar sta pătrăţelul cu pornăciuni lângă cel cu “din inimă pentru copii”? Lăsând gluma asta inevitabila la o parte, parca ar fi bine ca cineva sa-si asume si povesti de-astea. Da’ sincer, nu ca aia din ziare care zic de nustiuce vedeta porno da’ se dezic de ea in subtext.

  Si pana una alta, da linku, lasă introducerile plictisitoare! :)))

 3. Buburuza Reply

  Exercitiu intelectual, zici? Mie, de exemplu, imi plac poemele de Brumaru. Chiar si cele licentioase, da’ nu pentru ca sunt licentioase. Insa de aci si pana la site-urile “adulte”, ahaaa, cale lunga, drum de fier… La astea nu ma ofusca neaparat continutul (mediocru rau de tot) ci agresivitatea cu care se baga peste bietu’ internaut (delicat ca o petala de miozot) care-si vede linistit de treburile lui si, nici una, nici doua, JBANG! Banner-ul cu porcosaguri… Intrebarea e: vrem cenzura? Tocmai ma pregateam sa scriu ca “ete, scart! nu suntem, dom’le, pudibonzi si nici burgheji!”
  Apoi am vazut de ce se topeste chinezu si, iac’asa, brusc, m-am razgandit. Exercitiu, ne-exercitiu; intelectual au ba, cand vine vorba de site-uri “pentru adulti”, DA, vreau cenzura! Pentru zambetul frumos al tuturor Marelor-cele-minunate.

 4. hanonimu Reply

  vezi c’am lasat link. Asta i-a lu’ Popescu, lansat acu’ 3 zile. De fapt e de daiting da’… na.

 5. chinezu Reply

  @vraji @eftimie
  ioi, tzucu-va ochii, dragilor, ca nu am cum sa ma plictisesc nicicum cu voi :)))))))))))

  @buburuza
  ehei, vad ca ma intelegi parfe :D

 6. George M. Reply

  Pai n-ai dat deja link? Ai dat, cu buna stiinta.
  Mi-a trimis o tona de ascultatori prin Usa Glisanta, mai ales la episodu 3 (ala cu mai multe fapte decit vorbe).
  Ma gindeam sa-ti trimit ca multumire autograful lui Ron Jeremy, il mai am de cind eram paznic la cinema.

 7. vraji Reply

  mah chinese man! io stii ce zic?

  1.copchii n-au ce cauta pe internet nesupravegheatzi pin la o anumita virsta.
  2. de la o anumita virsta parintzii au la indemina diverse setari care cenzureaza accesul la porn
  3. de la o alta anumita virsta, lasa-i macar sa citeasca, poate aduce soft pornu scris un pik de interes pt lectura (ca vad ca scoal a esuat demult la capitolu asta) in viatza lor de cititori de esemesuri si crawl cu dedicatzii la taraf teveu,ce pana mea?! ca altminteri is numa buni de conversatziile lungi si dese cu femeia gonflabila.. :))
  si

  4. pudibonderia si cenzura pe net mă duc cu gândul la lia olguța vasilescu..

 8. Make Reply

  bre, daca nici un pornache serios nu mai putem viziona si noi, inseamna ca ne intoarcem la comunism. Si nu sunt convins ca vizitatorii tai sub 14 ani sunt mai mult de 1-2%. peste 14 ani se uita singuri, nu tre’ sa le arati tu unde.

 9. Buburuza Reply

  @vraji – “de la o alta anumita virsta, lasa-i macar sa citeasca, poate aduce soft pornu scris un pik de interes pt lectura ” Eeeei, na! La acea anumita varsta o imagine face cat o mie de cuvinte. Car’ va sa zica, teama mi-e ca nu vor da adolescentii navala la o lectura soft daca n-are poze. Parerea mea!

  @Make – Comunism? Cand mi-a suierat glontu’ pe la ureche, eram gata sa mor pentru lucruri ceva mai importante decat dreptul flacaului meu de a gasi neingradit material de… inspiratie pe net.

 10. vraji Reply

  punem si poze, bubu..punem..de ce nu? economisim 999 de cuvintem salvam padurea tropicala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.