Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Teroarea formelor fără fond şi a partidelor fără partide

25.11.2007

PD a obţinut 30 şi ceva la sută. PLD a scos surprinzătorul scor de peste 6%. Cele două partide, deşi extrem de diferite teoretic, au în comun două lucuri. Ambele sunt forme fără fond. Şi ambele îşi caută legitimitate în chelia lui Băsescu.

Ambele sunt forme fără fond. Cu excepţia câtorva nume de rezonanţă din fiecare partid (maxim 5 din fiecare) restul e pustiu şi la democraţi şi la stolojeni în materie de cadre de rezervă. Chiar pe Boc dacă l-ai lua repede nu prea ar ştii cine e pe lista de europarlamentare de la poziţia 5 în jos. La PLD e la fel. Astea nu sunt partide. Ci baloane politice umflate cu un gaz ciudat, inodor, incolor şi imbecil, care le face să se înalţe provizoriu. Că aşa e filmul acuma. Nu au structuri, nu au lideri adevăraţi, nu au ideologie. Au doar denumirea de partid.

Chelia lui Băsescu. Şi îl mai au şi pe Băsescu. Pentru care se întrec în a-i obţine favorurile şi hăhăurile, precum două curve dintr-un oraş pierdut în deşert care se bat pe primul client ajuns în oraş după luni de secetă trupească şi financiară. Dar of course că Băsescu, ca orice amator de păsărică (doar ştim că îi place), le-o va trage amândorura cu bani puţini, îşi va ridica pantalonii şi va merge mai departe. Şi nici măcar nu va folosi prezervativ…

Exagerez când spun că asistăm la teroarea formelor fără fond în politica românească? Asta să o credeţi voi. Pentru că eu simt un imens disconfort să văd că cele două partide sunt vedetele acestor alegeri. Imens disconfort, credeţi-mă…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.