Europarlamentarii mei

Simpatici ai mei de la www.politicalocala.ro (da, e tot al meu siteul, dar am inceput lejereanu cu el cu un joomla, ca apoi vedem noi ce si cum). Adica, asa la misto, imi trimit ei mie o leapsa. Bine, e drept ca o trimit si la altii, dar sa mi-o trimita si mie :). Hai ca le dau o bere pe faza asta. Si, evident, raspund…

Io, ca un chinezu ingrozitor de subiectiv ce estem, am in top 3 europarlamentari pe urmatorii: Corina Cretu, Adina Valean si Dan Mihalache. Pentru simplu motiv ca ii cunosc si ii apreciez si, desi fiecare are stolurile lui pe ici pe colo (cum le avem toti, nu fiti mironosite), merita sa ajunga in Parlamentul European.

Io o sa fiu mai smeker decat ai mei de la www.politicalocala.ro si o sa dau leapsa fix la unii europarlamentari sau la cei ce vor sa ajunga asa. De curiozitate. Sa vedem cati o sa raspunda. Si ce o sa raspunda. Asadar. Corina, Adina, Dan, Daciana, Victor, Pascu, Gabi Cretu (care are probleme cu blogul, vad…).

Plus, ca sa fie si mai misto, o trimit la „colegii” de blogosfera Ion Iliescu, Adrian Nastase, Miron Mitrea, Mihai Malaimare si Bogdan Olteanu.

0 comentarii la “Europarlamentarii mei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: