Europarlamentarii mei

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Simpatici ai mei de la www.politicalocala.ro (da, e tot al meu siteul, dar am inceput lejereanu cu el cu un joomla, ca apoi vedem noi ce si cum). Adica, asa la misto, imi trimit ei mie o leapsa. Bine, e drept ca o trimit si la altii, dar sa mi-o trimita si mie :). Hai ca le dau o bere pe faza asta. Si, evident, raspund…

Io, ca un chinezu ingrozitor de subiectiv ce estem, am in top 3 europarlamentari pe urmatorii: Corina Cretu, Adina Valean si Dan Mihalache. Pentru simplu motiv ca ii cunosc si ii apreciez si, desi fiecare are stolurile lui pe ici pe colo (cum le avem toti, nu fiti mironosite), merita sa ajunga in Parlamentul European.

Io o sa fiu mai smeker decat ai mei de la www.politicalocala.ro si o sa dau leapsa fix la unii europarlamentari sau la cei ce vor sa ajunga asa. De curiozitate. Sa vedem cati o sa raspunda. Si ce o sa raspunda. Asadar. Corina, Adina, Dan, Daciana, Victor, Pascu, Gabi Cretu (care are probleme cu blogul, vad…).

Plus, ca sa fie si mai misto, o trimit la „colegii” de blogosfera Ion Iliescu, Adrian Nastase, Miron Mitrea, Mihai Malaimare si Bogdan Olteanu.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Europarlamentarii mei”

  1. Pingback: Artistu zice… » SOCIALISMUL, solutia aia BUNA sau NEBUNA?!?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Înainte să pleci

Dacă te abonezi la newsletterul meu, promit să nu-ți dau mai mult de 1 mail pe zi :)