De unde (mai) citim politică pă net

Nu vorbim aici de siteurile mari şi late. Şi nici de blogurile politice şi ale politicienilor (moment publicitar şi nu prea: Mihnea cu codexul său rulz). Vorbim de alte siteuri care, deşi nu se dau cu pumnul în piept că cât de tare sunt, au o informatie foarte buna şi destul de bine organizată.

Fac cuvenita precizare că, în afară e faptul că le parcurg, nici măcar nu ştiu cine e în spatele lor, cum ar veni, darămite să am ceva prietenii pe acolo (deşi, dracu ştie…).

machiavelli.ro. Nu te loveşte decisiv prin viteza ameţitoare cu care actualizează ştirile. Dar ce îmi place la ei este selecţia ştirilor, faptul că o scurtă, dar hotărâtă parcurgere a ştirilor te cam pune la curent cu ce se întâmplă pe piaţă. Am văzut că au mai scăpat câte una alta, dar zău că nu sunt în stare pentru aşa ceva să dau cu bolovanul bloggeristic. Deci, profitând de ocazie ca să inaugurez o nouă categorie aci la chinezu – catalogul de neturi, dau un 8,7 notă siteului.

politico.ro. Cu excepţia faptului că au nişte probleme tehnice destul de enervante când e vorba să îi citeşti din reader, îmi place despre cei care au făcut acest site. E mult mai aerisit ca machiavelli şi, deci pe cale de consecinţă, mult mai citibil. Au, însă, cam puţine ştiri. Deşi alea pe care le pun sunt cam alea importante. Dar eu aş vrea puţintel mai mult. Una peste alta, un 7,9.

administratie.ro. Daţi-mi voie să cred, în nimicnicia mea de consumator de ştiri locale, că nu greşesc very mult când spun că este cel mai bun portal pe zona de informaţie pe administraţie. Îl urmăresc de ceva vreme şi mă declar foarte satisfăcut de calitatea şi densitatea informaţiilor (relativ plictisitoare pentru mare majoritate, da, ştiu). Deci un 9 cu steluţă.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “De unde (mai) citim politică pă net”

  1. nu stiam de machiavelli.ro, arata haios. ar fi util, insa, sa nu mai agregheze atata continut si sa-si angajeze niste bloggeri politici. continut premium, cum ar veni :)

    si sarumana de ganduri :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)