Care ghiceşte ce bloguri de politicieni citesc io?

Later edit: Băi dragilor, sunteți minunați! M-ați ginit la fix, dovadă că voi chiar mă citiți și sunteți pe fază la ce scriu io pe aci :)) Drept pentru care vă mulțumesc teribil! Dap, pe Alina Gorghiu am citit-o cel mai mult în ultimele două săptămâni :))

Văd că Ionuţ şi-a propus de-a dreptul programatic să îmi bage în cap faptul că sunt blogger, da?!, şi că altceva nu mai am de făcut pe lumea asta de tot dă cu leapşa în mine :)) Şi cum ultima este despre ce bloguri politice citesc, ia hai să, fireşte, ne jucăm puţin :D

Adică să vă invit să vă daţi cu parerea despre ce bloguri de politicieni, nu politice credeţi că am citit eu în mod constant în ultimele 2 săptămâni :D Hai, acuma să vă văd, pariori politici ce sunteţi :))

Sondajul va fi deschis până mâine pe la amiază, după care vă dau şi răspunsul :D

[polldaddy poll=3320781]

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

17 thoughts on “Care ghiceşte ce bloguri de politicieni citesc io?”

  1. Ce caterinca e. Adica de ce nu l-ai pus pe Dan Voiculescu il lista? Blogul mogulului e primul pe carel citesti dimineata. Urmeaza Adrian Nastase. :)

    Iulian Urban e politician?

  2. Bloguri ale unor politicieni poate ca oi fi citit tu (desi cand sa mai si citesti cand e mai placut si mai eficient sa scrii) dar bloguri de politicieni, adica politice, n-ai citit nicunul pentru ca nu exista asa ceva. Cand e la volan politicianul e sofer, iar cand isi face blog e blogger si atat. Stiu ca nu ma crezi pe cuvant si nici nu pot explica acest adevar metafizic in trei cuvinte dar… Uite zi-mi tu un exemplu de blog politic si pe urma analizam sa vedem daca e intr-adevar politic, mai mult decat in aparenta. Repet nu exista bloguri politice, literare, sportive. filozofice ci doar bloguri cu aceasta aparenta, ambalate in acest fel. Blogurile sunt bloguri si atat. Presupun ca ar trebui sa stii asta pentru ca esti un blogger cu mare experienta avansat in top in mod natural prin blogareala reala nu pe criterii colaterale, externe fenomenului, derivate din popularitatea proprietarului pe alte coordonate.%D%A

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.