Băsescu pătrunde adânc bloggerii…

Am susţinut ideea World Blogging Forum încă de la început, la nivel teoretic, pentru că mi se părea o iniţiativă foarte bună. Şi mi-am luat scatoalcele corespunzătoare pentru poziţia mea. Evenimentul va fi unul puternic, fără îndoială. Numai că recent anunţata prezenţă a lui Băsescu în deschidere, ca speaker, mă scârbeşte teribil.

Dar mai bine să nu mai zic nimic. Şi să vă întreb pe voi: să ne simţim mândri ca bloggeri că vine preşedintele să ne vorbească fix în campania electorală după ce 5 ani l-a durut la bască? Puteţi să nici nu răspundeţi…

PS Înţeleg perfect raţiunea organizatorilor de a-l aduce pe Băsescu. Dar nu o accept câtuşi de puţin.

16 comentarii la “Băsescu pătrunde adânc bloggerii…

 1. Arhi Răspunde

  i-ar eu am o intensa rupere de pula fata de acest minunat festival al tepelor rromanesti:))

 2. Arhi Răspunde

  desigur, e ‘IAR”

 3. gbonline Răspunde

  eu impartasesc ruperea lui Arhi (cu tot cu corectura) :)

 4. adc Răspunde

  Cred că au insistat foarte, foarte, foarte mult până l-au adus. ;)

 5. mcgogoo Răspunde

  kkt. a zis sa nu rateze o chestie electorala.
  nu-i onlainu’ ca oflainu’

 6. Traian Răspunde

  E simplu : te patrunde atat cat ii dai voie . Si apropos de” ratiunea alora ” ii inteleg si eu : e foame mare.

 7. Adrian Ciubotaru Răspunde

  aşadar… vă chem la mine la petrecere, însă abia apoi vă spun că trebuie să purtaţi tricourile de la sponsor:))

 8. Ionut Răspunde

  dar poate vor fi si restu … chiar si ciudatul ala cu parul lung de-i independent si vroia scoaterea icoanelor din scoli! sa vezi cand si-or aminti babele cine e ala ce o sa-l voteze … sau nea Jiji!

 9. World Blogging Forum Răspunde

  Salutare Chinezule,

  Evenimentul a primit girul pentru a fi Organizat sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României. Este vorba de institutia prezidentiala si suntem onorati sa-l avem invitat pe un presedinte al Romaniei.

  Nu facem politica si nu vrem sa intram in discutii cu teme politice. Am fi fost onorati de institutie oricare ar fi fost presedintele deoarece el are un rol reprezentativ – ii reprezinta pe Romani.

  For the record, la eveniment sunt invitati si alti bloggeri din spectrul public, oameni care merita la fel de mult respect.

  Noi ne asteptam la reactii civilizate fie ca va fi vorba despre Traian Basescu sau Ion Iliescu – in fond, bloggeri din toata lumea sunt cu ochii pe Romania si nu pe campania electorala sau pe reglarile de conturi nelipsite in presa sau pe net.

  Iti multumim pentru sprijin si te asteptam maine la lucrari!

 10. Radu Răspunde

  Nu raspund.

 11. camil Răspunde

  păi deh, doar e campanie. electorală sau de altă factură…

 12. blogurim Răspunde

  e campanie frate…

 13. Zorin Răspunde

  Mai intai: festivalul e o chestie cam sovietica, sau cel putin asa era in tineretea mea. deci nu poate fi separata de politic.
  Doi: daca cineva are de gand sa vina si sa faca campanie, o face pe barba lui. Dar ar trebui sa se gandeasca la oamenii care au venit acolo PENTRU ALTCEVA. Se poate lasa cu huiduieli.

 14. lol Răspunde

  Nu sunt blogger sunt plimbăreţ pe bloguri. Iţi mulţumesc doamne!! Dar nu pot sa mă abţin, daca nu intri in rahat cu base nu esti Bloggar? Oare?. Asta este prea mult!!!!!!!! Merg pe blogurile care ii ciufulesc pe tonţi si pe toti, politicieni, partide, ‘candindati’, la rand si ne preferenţial. Mă feresc ca de dracul de blogurile dedicate politic unuia sau altuia. Din când in când pe blogurile unde mă plimb apar postacii de serviciu si atunci se urca spumele marii pe mine. Acum sunt aşa de otrăvit încât pot sa fiu chiar veninos, daca sar peste cal va rog sa mă scuzaţi!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: