Roblogfest sau cum m-am pomenit eu mare speaker

Vă spuneam că imediat ce mi-am anunţat retragerea de la Roblogfest, am şi primit propunerea de a fi sponsor cu sportlocal.ro la categoria bloguri de sport, iar apoi să fiu şi în juriu la categoria bloguri politice. Ambele propuneri de la musiu Dragoş Novac le-am acceptat cu maximă plăcere :)

Mai apoi, colac peste pupăză sau cireaşa de pe tort, cică o să fiu şi speaker la o serie de workshopuri. Despre ce trebe să vorbesc încă nu ştiu, dar sunt sigur că o să prestez impecabil :D Că doar o să fim între prieteni şi fix aşa o să vă vorbesc şi eu vouă, ca unor prieteni :)

Iar după ce se termină evenimentul cu pricina, o să vă povestesc, foarte sincer, despre provocările pe care a trebuit să le lovesc dur atunci când am jurizat blogurile politice. Căci nu a fost uşor, să ştiţi :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Roblogfest sau cum m-am pomenit eu mare speaker”

  1. La mai multe astfel de evenimente si colaborari. Ai grija ca devii persoana publica de tipul Very Important Person si iti vor urmari ziaristii contul de twitter si vor scrie in ziar tot ce gandesti, prestezi si imparti cu altii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)