23.07.2017

Roblogfest sau cum m-am pomenit eu mare speaker

Vă spuneam că imediat ce mi-am anunţat retragerea de la Roblogfest, am şi primit propunerea de a fi sponsor cu sportlocal.ro la categoria bloguri de sport, iar apoi să fiu şi în juriu la categoria bloguri politice. Ambele propuneri de la musiu Dragoş Novac le-am acceptat cu maximă plăcere :)

Mai apoi, colac peste pupăză sau cireaşa de pe tort, cică o să fiu şi speaker la o serie de workshopuri. Despre ce trebe să vorbesc încă nu ştiu, dar sunt sigur că o să prestez impecabil :D Că doar o să fim între prieteni şi fix aşa o să vă vorbesc şi eu vouă, ca unor prieteni :)

Iar după ce se termină evenimentul cu pricina, o să vă povestesc, foarte sincer, despre provocările pe care a trebuit să le lovesc dur atunci când am jurizat blogurile politice. Căci nu a fost uşor, să ştiţi :)

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Am nişte emoţii publicistice, cum ar veni…

Cum am ajuns io să bag o mică reclamă acilea pe blog

3 comentarii

 1. miercuri, 24 martie 2010, 09:52

  La mai multe astfel de evenimente si colaborari. Ai grija ca devii persoana publica de tipul Very Important Person si iti vor urmari ziaristii contul de twitter si vor scrie in ziar tot ce gandesti, prestezi si imparti cu altii.

  Răspunde
 2. miercuri, 24 martie 2010, 11:35

  Ne vedem vineri la workshopuri. Eu sper sa te vad speaker pe la mai multe evenimente.

  Răspunde
 3. tinna
  vineri, 26 martie 2010, 00:50

  super!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *