21.07.2017

Things that make you go hmmmm…

numero 1. În Magazinul Istoric de pe decembrie, este un material despre istoria internetului. Ilustraţia este un emoticon griuliu, oarecum, dat fiind faptul ca în afară de ceva sepia, venerabila revistă nu are nici un gram de culoare în paginile de interior.

nomber two. Azi dimineaţă într-o parcare de pe Titulescu. Doi bătrânei simpatici, trecuţi bine de 60 şi ceva de ani, se salută călduros şi îşi urează la mulţi ani şi alea alea. Unul dintre ei zice: „Îţi mulţumesc pentru felicitarea de anul nou. Din păcate nu am putut să îţi răspund. Ne-a mers foarte prost netul. Am avut o conexiune groaznică de sărbători”.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

În apărarea televiziunilor comerciale. Dar nu a TVR

Ana şi Cristi, voi sunteţi, măăăă?

Niciun comentariu încă

 1. marți, 6 ianuarie 2009, 10:40

  Chinezule, aşa e cu conexiunile, uneori sunt mai sepia :) Mă îngrozesc că poate şi despre mine s-o fi zicînd „bătrînica aceea simpatică” (sau poate antipatică?), mai am cîteva luni şi împlinesc 60 de ani :)

  Răspunde
 2. marți, 6 ianuarie 2009, 10:48

  Lucia Verona:
  atata vreme cat ti se lipeste in coada si atributul simpatica, chiar nu conteaza varsta de nici o culoare :)

  Răspunde
 3. marți, 6 ianuarie 2009, 11:47

  Ce amabil :) Aşa zic şi eu, de aceea mi-am pus-o în blogroll pe cea mai bătrînă bloggeriţă, avea 95 de ani cînd a început, acum are vreo 98…
  http://amis95.blogspot.com/

  Răspunde
 4. marți, 6 ianuarie 2009, 13:49

  Lucrurile pe care le traiesc si le vad iiin felul asta, imi place sa le intampin cu un zambet larg si sa lwe pastrez „bine impachetate”, in ladutza cu amintiri! ;)

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *