Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Things that make you go hmmmm…

numero 1. În Magazinul Istoric de pe decembrie, este un material despre istoria internetului. Ilustraţia este un emoticon griuliu, oarecum, dat fiind faptul ca în afară de ceva sepia, venerabila revistă nu are nici un gram de culoare în paginile de interior.

nomber two. Azi dimineaţă într-o parcare de pe Titulescu. Doi bătrânei simpatici, trecuţi bine de 60 şi ceva de ani, se salută călduros şi îşi urează la mulţi ani şi alea alea. Unul dintre ei zice: “Îţi mulţumesc pentru felicitarea de anul nou. Din păcate nu am putut să îţi răspund. Ne-a mers foarte prost netul. Am avut o conexiune groaznică de sărbători”.

0 comentarii la “Things that make you go hmmmm…

 1. Lucia Verona Reply

  Chinezule, aşa e cu conexiunile, uneori sunt mai sepia :) Mă îngrozesc că poate şi despre mine s-o fi zicînd “bătrînica aceea simpatică” (sau poate antipatică?), mai am cîteva luni şi împlinesc 60 de ani :)

 2. chinezu Reply

  Lucia Verona:
  atata vreme cat ti se lipeste in coada si atributul simpatica, chiar nu conteaza varsta de nici o culoare :)

 3. Lucia Verona Reply

  Ce amabil :) Aşa zic şi eu, de aceea mi-am pus-o în blogroll pe cea mai bătrînă bloggeriţă, avea 95 de ani cînd a început, acum are vreo 98…
  http://amis95.blogspot.com/

 4. artistu Reply

  Lucrurile pe care le traiesc si le vad iiin felul asta, imi place sa le intampin cu un zambet larg si sa lwe pastrez “bine impachetate”, in ladutza cu amintiri! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.