Ajutaţi-mă să nu bag cenzură pe blog. Merci

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Probabil că am ajuns, ca blogger, în acel punct în care încep să contez cât de cât. Pentru că lumea începe să îmi reproşeze din ce în ce mai des anumite lucruri care le zic aici pe chinezu. Pentru că primesc din ce în ce mai multe „documente”, „informări”, „dezvăluri”, pe care anumiţi oameni de bine mi le trimit pe mail. Pentru că unii au început să îşi poarte războaiele personale aici pe chinezu.

Şi dacă în cazul primelor două categorii zâmbesc autoritar şi îmi văd de treaba mea, când mă întâlnesc cu cea de-a treia mă întristez brusc. Nu pentru că lumea polemizează în commenturi aici la mine. Asta chiar mă încântă, pentru că am de învăţat din discuţiile astea mai mult decât aş vrea să recunosc. Dar mă întristează momentele în care se ajunge la atac la persoană. Mă întristează rău…

Vreau să înţelegeţi că blogul meu e jucăria mea. Pe care, în acelaşi spirit ludic, îmi place enorm de mult să o împart cu voi. Ne mai certăm, ne mai pârâm la mami şi la tati, dar, una peste alta, NE JUCĂM. Serios, e drept, dar tot joacă îmi place să o numesc.

Ei bine, atunci când în joaca asta serioasă a noastră intervine înjurătura şi jignirea, ceva se strică. Ceva nu mai merge. Şi joaca îşi pierde din farmec…

De aceea, vă rog să consideraţi acest post ca pe o rugăminte personală, dar fermă, de a mă ajuta să nu bag cenzura aici la chinezu. Pentru că nu vreau câtuşi de puţin să fac aşa ceva. Dar o să o fac fără să clipesc dacă unii dintre voi o să îmi dea motiv.

Va mulţumesc.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

13 thoughts on “Ajutaţi-mă să nu bag cenzură pe blog. Merci”

 1. Pingback: Tweets that mention Ajutaţi-mă să nu bag cenzură pe blog. Merci « Chinezu -- Topsy.com

 2. Foarte bine! Ca de prosti is pline coclaurile si oglinzile personale, nu ni-i trebe si pe globuri. Deci daca e cazul, arde-i fara mila, ca se oftica ei, si… intr-o buna zi… poate… lucrurile se vor schimba in tara asta!

  Bine, la vremea aia noi vom fi morti demult.

 3. @Mircea Popescu
  vezi, de aia e jucarie, ca gresesc si imi chiar place sa gresesc :D

  @Lars
  problema nu e ca unii iau treaba in bascalie
  ci ca o iau prea in serios…

  @vecinadeblog
  iarasi WBF??? credeam ca am scapat de el :))

  @Groparu
  cum le combati tu nenicule… :D

  @dan ghemes
  daca si de la targu mures se vede asa, atunci sunt pe calea cea buna :D

 4. daca scrii undeva vizibil un avertisment de genul: „nu injura, nu jigni, nu spama, ca te bag in ma-ta” atunci nu este cenzura

  pur si simplu nu aprobi sau stergi mesajele ce nu respecta cerintele tale minime de bun simt

 5. Maestre nu cenzura nimic.

  Cititorii tăi, mă refer la cei care te citesc cu plăcere (oi fi şi eu unul d-ăla, mai ştii?) vor cenzura ieşirile neadecvate ale celor care citesc cu fere sub limbă cele ce scrii şi gândeşti. Uite eu mă angajez să protejez (în limita timpului) logica şi coerenţa discuţiilor de aici miştocărindu-i pe cei mai retardaţi dintre noi. Nu sunt singurul, vor fi şi alţii, oameni de treabă, oarecare, pe care nu-i cunosc. Tre să protejăm oazele de normalitate atâtea câte sunt.

 6. Bre este o prelungire a casei tale, da virtuala, blogul, si daca cineva nu îmi respecta casa îl cotonogesc!! Sunt simplist dar asta este părerea mea!! Cine nu respecta aceasta minima decenta AUT!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)