Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Cum nu mă pricep la Eurovision, vă rog să mă luminați voi

Am fost contrariat, ca să nu spun altfel, de modul în care comentau Leonard Miron (parcă) și Geanina Corondan semifinala Eurovision de aseară. Poate că îmbătrânesc eu sau dracu știe, dar nu mi-a plăcut caterinca de birt cu fițe pe care o executau cei doi.

Bun, pe de altă parte nici eu nu sunt material Eurovision numai bun de pus în glastră. Spre exemplu, aseară m-am uitat pentru că s-a uitat Alecu meu și am fost solidar cu el :D Că altfel nu cred că m-aș fi uitat. Dar dacă tot am stat lipit de tembelizor până la miezul nopții, spun cum mi s-a părut.

Deci am stabilit, eu nu mă pricep la de astea. Așa că vă rog să mă luminați dacă cei doi chiar au fost pe lângă sau dacă îmi recomandați să nu mă mai uit la astfel de emisiuni și să trec pe Viața Satelor :D

6 comentarii la “Cum nu mă pricep la Eurovision, vă rog să mă luminați voi

 1. oana Reply

  Pai eu zic ca daca vrei sa treci pe viata satului poti. Eu ma uit la Eurovizion de cand eram probabil de varsta lu Alecu si imi place, dar lumea ma injura :) Deci iti pot intelege alegerea de a trece pe Viata satului.
  In schimb da!!!!!!! asa a fost cu Miron si Corondan, si prima semi-finala lafel au comantat-o. Pe langa fitze si glume de birt asa cum zici si tu, parca ar fi descoperit Eurovizionu cu doua ore inainte sa inceapa sa il prezinte, tot conceptul, nu doar editia de anu asta. :))) Si nu de alta da, domnu Miron a preluat stafeta de la zana zanelor Andreea Marin acum destui ani…in fine!

 2. Yana Reply

  Linistit si fara probleme poti trece pe Viata Satelor sau pe orice alte vieti vrei tu! … “caterinca de birt cu fițe’ ( a propos, super tare expresia!) e reala ! Dar sa nu ii judecam, pentru ca ..atata pot ei!

 3. Bogdan Reply

  Mi-a placut mult cum a comentat Geanina. E stilul ei, e comica si nonconformista.

  Caterinca de birt ar fi sa scuipe seminte, sa comenteze cat de buna e una si ce urati sunt bulgarii.

  So it’s cool

 4. Bass player Reply

  Intr-adevar, nu trebuie sa te pricepi la muzica/la Eurovision ca sa observi ca, in anumite momente, comentariile celor doi au fost paralele cu bunul simt…

 5. Ioana (Abe) Reply

  Si mie mi s-au parut deplasati uneori. Ba chiar cu un iq destul de scazut pentru anumite faze care erau la mintea cocosului. Din pacate si aseara la finala au fost la fel de paraleli…pacat.

 6. inconstanta Reply

  subscriu parerii tale …
  au comentat execrabil, parca ar fi fost niste oameni luati de pe strada, care isi exprimau frustrarile si prostia in direct. poantele erau sub un nivel acceptabil, lipsite de umor … cunostintele lor despre cantareti zero, la finala au prestat si mai lamentabil. comentariile lui leonard miron la adresa diversilor prezentatori, de exemplu, la prezentarea notelor din diferitele tari au fost suburbane … au fost jenanti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.