Acum vedeţi latura mea cea livrească

Later edit: Ii rog respectuos pe toti cei care mai vor sa imi spuna ca am gresit cuvantul cu pricina din titlu sa incerce sa nu ma mai citeasca. Zau. Caci a-mi spune asa ceva inseamna ca nu cititi ce scriu pana in capat (aluzie subtila la PS din josul postarii, aaaaaaa, acuma il vedeti…). Plus ca asta inseamna ca joaca mea de aici de pe blog este prea serioasa pentru joaca voastra de a citi bloguri si, ma intelegeti, incepem sa nu ne mai intersectam. Multumesc.

Căci, zău, nu e totul o hăhăială şi o superficialitate la mine. Mai am şi io chestii de alea de profunzime. De profunzime mică, desigur, da’ se pune şi aia :D

Par examplă, vineri de la 14.30, la Uniunea Scriitorilor de pe Calea Victoriei (Salonul Oglinzilor, parcă), mult iubita şi stimata degrabătastatoaredeintrigişicrime Oana Stoica Mujea lansează cartea Parfumul văduvei negre, unde subsemnatul cică e ceva personaj. Om vedea noi ce şi cum la faţa locului :D

Tot acolo îmi voi primi coroana greu dobândită cu buricele degetelor de Mega Jiji Blogosferic, pogorâtă asupra mea de un vaşnic colectiv de oameni ai muncii ahrefiene, coordonat într-un mod decisiv  de doamna Lucia Verona, căreia astăzi îi urez un maxim şi cu mare drag La mulţi ani!

Apoi sâmbătă, de la 16.30, la Muzeul Naţional de Istorie, la Salonul de carte Amplus, voi modera, la invitaţia lui Florin Preda de la Biblioteca Metropolitana,  o dezbatere interactivă despre bloguri, la care vă invit cu mare, mare drag să participaţi (adică ăsta e un alt fel de a spune, pleaaaaaaase, nu mă lăsaţi singur acolo :D).

PS. Ştiu, ştiu că am folosit greşit proprietatea termenului mai ciudat din titlu. Da’, la urma urmei, nu şi de asta veniţi pe aici? :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

13 thoughts on “Acum vedeţi latura mea cea livrească”

  1. Pingback: Oana Stoica Mujea și romanele ei parfumate « Sinsdesign's Blog

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.