For those about to rock! Copilul din mine inca exista…

E nu stiu cum sa ma apuc sa scriu despre AC/DC… Adica ce dracu sa spui mai mult decat sa rostesti inca o data numele lor? AC/DC. Si sa te bucuri fenomenal de tare ca ai prins ziua aia din viata ta cand vin la tine in tara si cand o sa ii poti vedea live.

Evident ca mi-am luat bilete la concertul lor din 16 mai inca de azi, din prima zi cand au fost puse in vanzare. Si zau ca deja incep furnicaturile in stomac la gandul ca o sa ascult live piesele cu care am crescut si pe care nu vreau sa le nominalizez pentru ca mi-e groaznic de greu sa aleg vreo melodie AC/DC in defavoarea alteia.

Da, sunt emotionat, dupa cum va spuneam… O emotie matura, rotunda, implinita. Care ma trimitem discret in amintirile vremurilor cand demagnetizam casetele cu AC/DC de atata ascultare si cand exersam pe chitara rifurile lor, de o simplitate geniala, pana la epuizare…

Furnicaturile de acum din stomacul meu imi mai spun un lucru care ma bucura extraordinar de tare: copilul din mine inca exista…

5 comentarii la “For those about to rock! Copilul din mine inca exista…

 1. emarian Răspunde

  Hells Bells, Highway to hell, Back in Black sunt primele piese pe care le-am invatat la chitara.

  Deep in the hole e melodia care imi suna dimineata pe telefon si Rising Power cand ma suna cineva.

  Sper sa ajung si eu la concert. \m/

 2. Ionut Răspunde

  hai treci la urmatoarea etapa … nu vrei sa vezi cum e la pubertate?

 3. Mihai Voicu Răspunde

  Stai ca nu e tot. In 2010 mai vin Metallica si Rammstein

 4. The HarryPoker Răspunde

  da, da.. AC/DC, aveam numa 7 ani cand mi-o pus tata la un casetofon prafuit o caseta cu ei. Si prima melodie o tin minte si acum „Hell`s bells”, cand am auzit-o am fugit repede din camera si i-am zis mamei ca tata vrea sa ma sperie.
  Abia astept sa-i vad iar in concert.
  Da, si cum zicea si Mihai Voicu, in iunie Metallica (iar! si de data asta am sa merg si eu) basca Rammstein (trupa perioadei mele pubertariene).
  macar la concerte sa stam bine, ca in rest…

  Craciun chinezesc fericit, domnu` cu ochii oblici.

 5. Dan Ciulea Răspunde

  cunosc sentimentul :) sunt niste colosali, eu astept Metallica, Rammstein si preferata mea rolling stones … daca nu vin in 2010 ma duc pe la vecini sa ii vad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: