Cum am apărut eu în Esquire

În una din zilele trecute am văzut pe twitter că cineva (îmi cer scuze, nu mai țin minte cine) că se scrie despre mine și despre sportlocal.ro în Esquire. Am rămas, firește, surprins. Pentru că eu știam că nu știu pe nimeni de la revista respectivă și, recunosc, spășit, nu reușesc să îmi fac timp să citesc genul acesta de publicații. Așa că am cumpărat revista. Am răsfoit-o curios și apoi m-am luminat :)

Brăduț Ulmanu a scris un excelent articol despre fotbalul românesc, despre sport, de fapt. Și în cadrul materialului, destul de amplu, apar și eu cu niște păreri despre fotbalul la nivel de amatori și de juniori. Și mi-am adus aminte că Brăduț îmi ceruse cu ceva vreme în urmă pe mail niște păreri, dar nu știam că le ca folosi pentru Esquire.

Nu știu voi ce părerea aveți, dar eu mă simt foarte onorat că Brăduț m-a onorat cerându-mi părerea în această chestiune :) Nu că m-am fâsticit sau emoționat sau ceva de genul :)) Sunt doar sănătos, cinstit și zâmbăreț onorat de această asociere :)

9 comentarii la “Cum am apărut eu în Esquire

 1. Shmen Răspunde

  Felicitari …

 2. brăduţ Răspunde

  Cristi, chiar voiam să-ţi trimit un e-mail cu mulţumiri (ceea ce o să şi fac). Ai fost prea elegant ca să menţionezi că, pe lângă faptul că aveam nevoie de nişte răspunsuri la întrebări foarte importante pentru subiect, eram şi într-o teribilă criză de timp. Aşadar, mulţam fain, apreciez foarte mult că ţi-ai rupt din timp ca să-mi răspunzi atât de prompt (şi de bine :) ).

 3. chinezu Răspunde

  @Shmen
  multumesc :)

  @bradut
  lasa, maestre, nu ne formalizam :)
  merci ca mi-ai acordat votul de incredere ca nu o sa o vorbesc prostii :))

 4. Bucur Răspunde

  Stiam ca intro zi o sa ajunge celebru si bogat :)) bogat esti deja….

 5. Bucur Răspunde

  Stiu nu am scris corect ”intr-o”

 6. Nicoleta Ionescu Răspunde

  Oho, azi in Equire, maine poimaine in Cosmopolitan sau ceva :D

 7. sorin Răspunde

  Maxime felicitari! Parca te vad, in 2-3 ani, prin „Le Monde” ca vorbesti despre sport la nivel international:D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: