Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Două inițiative foarte mișto. Le recomand.

Foarte mișto ideea Green Tea cu mișcarea Off-Office. Adică un îndemn pentru toți cei care au intrat în rutina asta uneori mizerabilă a muncii de zi cu zi pentru a-și muta biroul, măcar pentru câteva ore, în ceainăria cu pricina. Cum am fost deseori acolo (ok, ok, mult mai puțin decât mi-aș fi dorit, recunosc :D), pot garanta că locația e una excelentă pentru o astfel de ieșire din cotidian. Ca să nu mai zic că puteți organiza niște conferințe, ședințe sau alte alea mai informale superbe acolo :)

”Săptămâna familiei, săptămâna fără TV” mi se pare o idee excelentă. Știți fazele alea cu hai să declarăm săptămâna nu știu cum, o declarăm și… atât. Nu zic că sunt rele chestiile astea, adică se mai atrage atenția asupra unor lucruri, dar uite că cei de la zibo.ro merg mai departe. Adică au luat legătura cu muzee din toată țara (uitați-vă la impresionanta listă, care se completează permanent), care muzee și-au dat acceptul ca pe data de 25 noiembrie să fie intrare gratuită pentru familii. Grozav! O să mai scriu despre asta, că e prea tare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.