Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Nadia Comăneci este cel mai de încredere român

03.12.2007

Ce puţin aşa zice Reader’s Digest într-un studiu realizat la nivel naţional. De fapt, IMAS a realizat studiul, dar fac şi io cum fac atâţia alţii şi nu creditez cum trebuie pe cei care, de fapt, au prestat ca lumea.

”In sondajul comandat de revista noastra, primele 50 de locuri au fost ocupate de sportivi, medici, actori si cantareti, in timp ce ultimele au apartinut oamenilor de afaceri si politicienilor”, a declarat Georgiana Capuerde, redactor-sef adjunct al revistei Reader’s Digest Romania. Nu e rău. Chiar nu e rău deloc…

Mie îmi convine Nadia. De fapt mi-ar fi convenit oricine care să nu fie din clasa politică, din isotria obscură a patriei sau din cântăreţi, cântăreţe şi ale eţe.

0 comentarii la “Nadia Comăneci este cel mai de încredere român

 1. monstru Reply

  Mă voi aţi înnebunit cu toţii de citiţi Reader’s Digest? N-am nimic cu Nadia, din contră, dar revista cu pricina mi se pare nedigerabilă.
  Am un prieten care le traduce articolele pentru ediţia în lb. română şi îmi mai povesteşte din când în când tâmpeniile pe care le publică ăia.

 2. chinezu Reply

  Monstru:
  citesc pe dracu :D
  imi vin tot felul de comunicate pe mail si acolo l-am vazut si pe asta
  singura glossy pe care o citesc e heavy metal magazine :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.