Nu vă era dor de un rugby? Păi hai sâmbătă, atunci!

Stejarii Bucureşti (mă rog, Bucharest Oaks, că aşa îi ştiu adversarii :D) joacă mâine, adică sâmbătă, 9 octombrie, de la ora 15.00, cu Leeds Carnegie, pe stadionul Arcul de Triumf. Este primul meci din Challenge Cup, într-o grupă în care băieţii noştri joacă şi cu Parma şi Stade Francais Paris.

Cine vrea să îşi mai cureţe plămânii şi să vină să încurajeze echipa noastră, io zic să ne vedem pe la 14.30 în faţa caselor de bilete, ca să ne putem lua locuri împreună, să ne mai şi râdem, cum ar veni :D

Apropo de bilete. Şi de data asta simpaticii de la Federaţie au zis că vor să dea nişte invitaţii gratuite pentru bloggeri, că doar tare i-am impresionat până acuma :D Dar de data asta am pus piciorul în prag şi am zis un hotărât şi decisiv NU. Pentru că dacă până acuma am zis hai să facem de astea cu invitaţii ca să aducem şi oamenii care nu au nici o treabă cu rugbyul ca să popularizăm sportul, acum io unul zic că a sosit momentul ca cei care  vor cu adevărat să vină la meciuri, să vină cu adevărat şi să dea ăia 10 RON, ca un minim gest de sprijinire şi financiară a rugbyului românesc. Nu că s-ar îmbogăţi Federaţia din banii ăştia :)) Dar gestul este unul cu o simbolistică aparte, zic eu :) De aia zic, dacă 5 suntem care vrem cu adevărat să mergem la rugby, ăştia suntem şi ştim o treabă :D

Dacă gândesc de-ampulea, vă rog să îmi ziceţi. Aşa deschis cum o fac şi eu :)

PS. Foarte serios vă spun. Dacă există careva dintre voi şi vrea să vină la meci, dar are zilele astea o jenă financiară şi nu are bani de bilet, daţi un mail pe cristi.china pe gmail şi o rezolvăm. Şi vă rog să faceţi acest lucru fără ruşine, că nu e nici un fel de ruşine. Toţi trecem prin momente de astea şi e de înţeles.

4 comentarii la “Nu vă era dor de un rugby? Păi hai sâmbătă, atunci!

 1. David Răspunde

  Vin. si mai iau pe cineva cu mine :)

 2. Vova Răspunde

  Daca nu voi fi nevoit sa plec din bucuresti (Doamne ajuta!), vin si eu. De cand ma tot chinui sa ajung la un meci …. de data asta poate am noroc!

 3. Sabina Cornovac Răspunde

  2 persoane si la mine si platim ca trebuie!

 4. tunaru Răspunde

  Vin si eu cu domnisoara :)
  Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: