Hai să vă mai dau niște linkuri

Cum în ultima vreme am cam lăsat-o mai moale cu niște recomandări pe care vi le fac în materie de Catalogul de neturi, iată că m-am activat și vă fac recomandările de mai jos :)

Eugen de la bmfun.ro, un mai vechi și actual colaborator de-al meu, mi-a luat un interviu în care, firește, vorbesc numai prostii :D Dincolo de asta, recomand siteul tuturor băimărenilor (Eugen tată, casieria pentru reclama asta știi unde e :D).

Inimoșii, că nu știu altfel cum să le zic, de la Blog de fotbal (un proiect care mie îmi place corespunzător) au lansat un mega-sondaj pentru blogosferă, la care trebuie să ne desemnăm favoriții în materie de, firește, fotbal. Deocamdată mă rezum la a vă atrage atenția asupra sondajului, dar voi reveni cu nominalizații mei.

Lui Eftimie iar i s-a cășunat pe nește treburi și s-a hotărât să-l identifice pe nenea pensionarul din poza de mai jos, precum și pe cel care a făcut această poză folosită mereu și mereu când e vorba de ilustrat pensionari amărâți. Știe careva ceva?

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Hai să vă mai dau niște linkuri”

  1. Dragi iubitori de fotbal, bun gasit. Si eu multumesc pentru aceste link-uri foarte bune. Cred ca sunt si prieteni care sungt pasionati de pariuri – apropos, sambata este finala Ligii Campionilor. Ce parere aveti, cine umple cupa cu sampanie, Bayern sau Inter ? Va propun si eu un blog de pariuri, http://www.pariurisportive.com/blog/index.php sper sa-l vizitati si sa il gasiti interesant.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)