Hai să vă mai dau niște linkuri

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Cum în ultima vreme am cam lăsat-o mai moale cu niște recomandări pe care vi le fac în materie de Catalogul de neturi, iată că m-am activat și vă fac recomandările de mai jos :)

Eugen de la bmfun.ro, un mai vechi și actual colaborator de-al meu, mi-a luat un interviu în care, firește, vorbesc numai prostii :D Dincolo de asta, recomand siteul tuturor băimărenilor (Eugen tată, casieria pentru reclama asta știi unde e :D).

Inimoșii, că nu știu altfel cum să le zic, de la Blog de fotbal (un proiect care mie îmi place corespunzător) au lansat un mega-sondaj pentru blogosferă, la care trebuie să ne desemnăm favoriții în materie de, firește, fotbal. Deocamdată mă rezum la a vă atrage atenția asupra sondajului, dar voi reveni cu nominalizații mei.

Lui Eftimie iar i s-a cășunat pe nește treburi și s-a hotărât să-l identifice pe nenea pensionarul din poza de mai jos, precum și pe cel care a făcut această poză folosită mereu și mereu când e vorba de ilustrat pensionari amărâți. Știe careva ceva?

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Hai să vă mai dau niște linkuri”

  1. Dragi iubitori de fotbal, bun gasit. Si eu multumesc pentru aceste link-uri foarte bune. Cred ca sunt si prieteni care sungt pasionati de pariuri – apropos, sambata este finala Ligii Campionilor. Ce parere aveti, cine umple cupa cu sampanie, Bayern sau Inter ? Va propun si eu un blog de pariuri, http://www.pariurisportive.com/blog/index.php sper sa-l vizitati si sa il gasiti interesant.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)