Am lansat Parteneriatul pentru Promovarea Sportului Local

Va marturisesc faptul ca acesta este un moment special pentru mine. Pentru ca odata cu acest parteneriat incepe aplicarea unei strategii de dezvoltare a portalului sportlocal.ro care, vorba aia, ori iese impecabil, ori o facem de-o oaie :))

De aceea, daca veti prelua informatia despre acest Parteneriat pe blogurile sau siturile voastre, nu numai ca veti avea parte de marunta mea recunostinta, dar veti oferi suporterilor, sportivilor, cluburilor sau echipelor din zona voastra oportunitatea de a se face auziti, de a se promova pe sportlocal.ro. Multumesc.

Iata comunicatul oficial, ca sa ii zic asa :)

sportlocal.ro şi romanianultras.net lansează astăzi Parteneriatul pentru Promovarea Sportului Local.

Colaborarea se va axa pe promovarea echipelor şi cluburilor locale, prin crearea de pagini speciale pentru acestea pe sportocal.ro şi prin implicarea suporterilor în crearea de ştiri despre echipele lor favorite şi chiar in administrarea paginilor speciale dedicate acestor echipe de pe sportlocal.ro

“Totul s-a intamplat foarte firesc. Mi-a plăcut pasiunea şi dragostea pentru echipele locale, pe care le-am vazut pe romanianultras.net şi am zis că se potrivesc perfect cu ideea sportlocal.ro de a sustine şi a promova sportul din judeţe şi cluburile care nu sunt, din păcate, foarte vizibile”, a declarat Cristian China-Birta, administrator sportlocal.ro

“Modalitatea cea mai bună de a promova şi îmbunătăţi fenomenul ultras este, evident, extinderea lui în plan local şi aducerea valorilor ultras adevarate în atenţia cât mai multor fani. Prin acest parteneriat, ne dorim o creştere la capitolul identitate a echipelor din fiecare oraş şi îndreptarea atenţiei tinerilor către propria ogradă”

Din rândul suporterilor, membri ai comunitaţii sportlocal.ro, vor fi aleşi şi administratorii (în sistem de voluntariat, deocamdată) paginilor speciale dedicate cluburilor sportive. Aceşti administratori vor primi un user şi o parola şi vor putea introduce pe pagina clubului de care se ocupa ştiri, foto şi video.

Cluburile existente până acum pe sportlocal le gasiţi in secţiunea Cluburi si sportivi, cu menţiunea că dacă există doritori, dintre membrii comunitaţii sportlocal.ro, care să solicite crearea unei noi pagini pentru un anume club, solicitarea sa va avea întâietate în faţa altor solicitări.

Suporterii au acum posibilitatea de a intra în comunitatea sportlocal.ro, unde vor putea să scrie pe propriul blog, sa încarce poze şi filme şi să comunice între ei prin sistemul de mesaje.

De asemenea, pe sectiunea Tu faci stirile. suporterii devin adevaratii redactori ai acestui ziar virtual, ei fiind cei care scriu si propun stirile ce urmeaza sa apara pe aceasta sectiune.

18 comentarii la “Am lansat Parteneriatul pentru Promovarea Sportului Local

 1. Leusor Reply

  Sa stii ca imi place la nebunie ideea ta. Asa ca am sa incerc sa ma implic si eu in proiectul asta cu o echipa de rugby la juniori si seniori din Constanta.

 2. Leusor Reply

  Unul din prietenii mei este implicat foarte mult in acest club sportiv . Imi doream foarte mult sa fac si eu parte din comunitatea lui, dar nu imi gaseam nisa. Acum am gasit cu ajutorul tau.

 3. Razvan Reply

  Usor-usor incepi sa emiti pretentii;) , sper sa fie intr-un ceas bun. Presa sportiva are nevoie si de altceva, multi s-au saturat de ceea ce apare la tv sau prin ziare!

  Ce proiecte mai ai pe teava?

 4. Leusor Reply

  Azi, acum mi-a venit ideea sa pun pe blogul baiatului meu bannerul cu sportlocal.ro

 5. robbie Reply

  ma bucura enorm aceasta veste :D sportlocal.ro si romanianultras.net sunt doua dintre site-urile mele preferate.

  sper ca de acum inainte, cei de la romanianultras sa preia ceva din politica de comentarii de pe sportlocal si sa nu mai transforme comentariile de la articole intr-un chat general.

 6. Collateralvictim Reply

  Chiar faina ideea si o sa fie super apreciata pentru ca asa cum a zis si Razvan ,lumea s-a saturat doar de stirile sportive de la tv care pentru mine de la o vreme mi se cam pare ca au si o tenta mondena cateodata ceva mai mult decat sportiva…. daca as avea cum sa ma implic as face-o cu mare drag, ar reprezenta un inceput pentru mine insa momentan bac-ul imi rapeste ceva mai mult timp… succes!

 7. Leusor Reply

  Chinezule vezi ca e unu in blogosfera care vrea sa te omoare sau sa te ancheteze , ceva de genul asta. A zis ca ala din zelist de pe locul 8 are probleme.Vorbesc serios.

 8. Ziua Bărbatului « Ioan Usca
 9. Horia Gârbea Reply

  Eu cred că înțeleg ideea dvs. dar ea ascunde un viciu de logică sau poate de limbă. Ce înseamnă local? Orice echipă, orice club e localizat(ă) undeva! Farul e local pentru că e din Constanța, Unirea e la Urziceni, Steaua în Ghencea, FC United la Machester. Există sport „nelocal”? Orice articol despre sport e implicit „local” pentru că orice eveniment sportiv se produce undeva: la Wimbledon sau la Călărași indiferent!

 10. chinezu Reply

  @Horia Gârbea
  perfect de acrod cu ce spui
  mai putin aia cu viciu
  evident ca orice echipa inseamna sportlocal si ca, pe ideea ta, nu exista sport nelocal
  dar tot nu intlege unde aia cu viciul
  decat in masura in care te-ai obisnuit, din varii motive, sa intelegi totul printr-o perspectiva viciata
  iar aici, zau, eu nu mai am ce face…

 11. Razvan Reply

  Bun raspuns Cristi;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.