Ecologizăm și noi mai cu talent de business?

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Este vorba despre GreenBizForum. Unde o să particip pentru că sunt chiar curios cum o bagă corporațiile pe asta cu ecologizarea, dar nu numai la nivel de memo intern, ci chiar făcând ceva. Bun, nu așeaptă nimeni (sper) ca acești monștri fără suflet, numiți în lipsă de altceva, corporații, să facă ceva exclusiv de dragul salvării planetei. Sigur că vor și ei să beneficieze de pe urma programelor astea green pe care le lansează. Ceea ce mi se pare fair enough. Adică atâta vreme cât și mediul rămâne cu ceva și noi implicit, e ok, băgați cărbuni că bine faceți.

Sigur că e de discutat aici. Cei mai ecologiști dintre voi, care, desigur, sunteți fără de pată, veți ridica piatra să dați în mine, ca apostol al satanelor corporatiste. E dreptul vostru, e religia voastră. Numai că eu, mai păcatos din fire (ce dracu să fac, știu că nu toată lumea are loc în rai), mă uit la rezultatele concrete. Și în momentul în care văd că o corporație de asta huooooo huoooooo se mișcă în 3 luni mai bine decât un ONG de ăsta catehist în 2 ani, atunci da-ți-mi voie să mă intereseze cu adevărat de mediu, și nu de cititul nu știu cărei biblii verzulii.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)