Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

Unde vedem ce nu transmite TVR de la Campionatul Mondial

Dragilor, mai jos aveți un exemplu clar despre funcția informativă a reclamei și despre cum accept eu reclamă acilea pe chinezu.eu.

Componenta informativă: În perioada 22-25 iunie fix 8 meciuri de la Campionatul Mondial de Fotbal nu vor fi transmise de TVR. Aceste meciuri sunt exclusivitate Telesport, post care poate fi vizionat lejer și pe platforma Dolce de la Romtelecom. Programul celor 8 partide îl găsiți aici.

Componenta de reclamă: Dolce a luat decizia de a oferi gratuit vizionarea postului Telesport pe perioada iunie și iulie, indiferent de tipul de abonament pe care îl aveți. Frumos din partea lor :D

Evident că nu v-ați lăsat păcăliți de împărțirea pe care am executat-o mai sus, căci ce am zis acolo e reclamă din cap până în coadă :D Dar hai să vă spun de ce am acceptat să scriu despre asta pe blog.

În primul rând pentru că, în nimicnicia mea, chiar cred că unii dintre voi găsiți informația de mai sus utilă. În al doilea rând este vorba despre Campionatul Mondial de Fotbal, ceea ce, mă înțelegeți, nu mă lasă conștiința să ratez :D

În al treilea rând, observați modul de-a dreptul cavaleresc în care, deși nu mă obligă nimeni și nimic, vă explic de fiecare dată de ce vedeți reclamă pe chinezu. Pentru că, simplu spus, vă respect.

10 comentarii la “Unde vedem ce nu transmite TVR de la Campionatul Mondial

 1. Alex Dima Reply

  Si eu daca nu am Dolce nu o sa pot vedea aceste meciuri?

 2. chinezu Reply

  @Alex Dima
  nu bre, ca nu numai Dolce transmite
  intreaba la firma ta de cablu daca ai Telesport in grila :)
  si apoi cum ti-o fi norocul :))

 3. ab Reply

  un cavaleresc respect si de la mine! si pentru stilul publicitar adoptat si pentru decizia Dolce de a lasa la liber Telesport. Zi buna!

 4. Daniel Reply

  Pentru cei cu Internet si fara cablu situl http://www.eurovisionsports.tv/ poate fi o optiune.

 5. Adrian SM Reply

  Dacă şobolanii din parlament şi guvern ar avea măcar 10% din bunul tău simţ oare unde ar fi România acum? Io ,ca demn locuitor al Sătmarului milenar, mă uit la televiziunea ălora din pustă pentru că ei transmit HD şi au un comentariu ca lumea, nu bălmăjelile alor noştri…

 6. AleKu Reply

  Bine punctat @Darniel ;) multumim de link

 7. coolnewz Reply

  Pai noroc ca incep meciurile sa se dispute la aceeasi ora … Alternativa ar fi fost sa aiba TVR-ul dual screen! :) In orice caz, nu stiu daca Dolce ofera precum Canal+ filtru pentru zgomotul de vuvuzele

  (coolnewz.info/?p=822)

  dar cu siguranta nu veti vedea acolo … Stapinul Vuvuzelelor!! :)

  coolnewz.info/?p=981

 8. falvorotarybids Reply

  respect

 9. Dan Ciulea Reply

  articolu’ asta o fost pentru cei ce nu or’ crezut cand ai spus “Băi, io fac bani din blog și când sunt în concediu :D” :-))
  Hai, bafta si distractie maxima in concediu! (sau relaxare … dupa caz)

 10. Cristi Reply

  N-am ratat inca nici un meci de la Campionatul Mondial si astia ma pun acum sa ma uit la doua deodata :)) Mama lor :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.