Am legat cainele suntem ocupati sa facem porcii sa zboare!

11.02.2008

Nu m-am prins. De fapt nu am înţeles mare lucru din comunicatul care mă informa că s-a relansat (sau e în construcţie, că nici asta nu am înţeles) NewsFive. Siteul e unul aerisit, pe structură de blog, însă zău dacă m-am prins care e faza cu el.

Şi asta numai din cauza comunicatului prin care îşi anunţă ieşirea sau reieşirea pe piaţă. Ce să înţeleg din formulări de genul “NewsFive pune caramida langa caramida”, “Tinerete, non-conformism, simplitate, cunostinta, sacrificiu”, “Acum in constructie, insa asta nu ne impiedica sa ne facem datoria”, “au semanat seminte rodnice, care acum se coc frumos in gradina”, ” Hai pasiti cu incredere ca am legat cainele suntem ocupati sa facem porcii sa zboare!” şi inegalabilul “NewsFive nu este al nostru. Este al vostru!”.

Mda… Nu m-am prins de nici o culoare. Dar o să stau cu ochiul pe ei. Şi, cine ştie, poate chiar o să îmi placă.

0 comentarii la “Am legat cainele suntem ocupati sa facem porcii sa zboare!

  1. artistu Reply

    Eee o campanie media bine organizata! Sa speram totusi ca macar din sloganurile acestei campanii oglindesc realitatea ce va veni!
    ;)

  2. newsfive Reply

    in cateva zile, vom instala noul soft pe newsfive. atunci, cu siguranta o sa iti placa si toata lumea va sti ce e newsfive. in maxim 2 zile.

    dar nu trebuie sa te anunt sa vezi, ca ai zis ca esti cu ochii pe noi. o sa iti placa cu siguranta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.