28.04.2017

Ghid de agăţat cu succes pe twitter

Cei care vă aşteptaţi la faza clasică de „agăţat” gagici sau gagii lăsaţi-o jos, că nu despre asta e vorba. Ci despre cum să aborbezi cu succes lumea pe twitter, dacă reprezinţi un brand. Adică vreau să vă raportez cum a funcţionat la mine…

Brandul se numeşte Dinoland. Un magazin de jucării. Care are şi cont pe twitter. Şi care mi-a dat de câteva ori nişte RT la ce mai scriu io despre minunaţii mei pitici. Apoi m-a rugat, dacă se poate, să îi spun cum aleg eu jucăriile pentru copiii mei. După un timp m-a rugat să îmi dau cu părerea despre blogul proaspăt lansat. Şi uite că asta fac. Cu mare drag chiar. Şi spun doar atât: l-am băgat în reader :)

De ce spun că abordarea Dinoland în ceea ce mă priveşte a fost una excelentă. Pentru că m-a urmărit o perioadă, mi-a simţit dragostea teribilă pentru piticii mei şi soft spotul în ceea ce priveşte tot ce este legat de copii. Şi m-a „agăţat” încet, cu paşi mici, fără să mă atace direct sau să mă enerveze cu prea mare insistenţă.

Evident că în timp ce scriam acest post am văzut că numele care semnează articolele pe blogul Dinoland este Simona Stănescu. Şi cum io ştiam deja o Simona Stănescu, am întrebat-o „fată dragă, tu te ocupi de contul Dinoland?”. Răspuns care m-a fixat şi mai tare întru „agăţarea” de brandul Dinoland: „da, sper că nu te-am supărat…” :)

Deci cam aşa se procedează. Cel puţin în ceea ce mă priveşte :)

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Cum a desemnat twitteru’ câştigătorul unui iPod shuffle

Fac o reclamă deşănţată la Launch48

5 comentarii

 1. joi, 26 noiembrie 2009, 13:20

  […] This post was mentioned on Twitter by chinezu, chinezu and Ovidiu Eftimie, Buna Marioara. Buna Marioara said: RT :) @chinezu Ghid de agăţat cu succes pe twitter http://sp2.ro/c60ecb […]

  Răspunde
 2. joi, 26 noiembrie 2009, 13:26

  Cine stie marketing…stie :)

  Felicitari atat angajatorului cat si colaboratorului! :)

  Răspunde
 3. joi, 26 noiembrie 2009, 13:29

  Eu as felicita brandul pentru ca este unul simpatic. Imi permite apropierea normala si naturala de oameni!

  Răspunde
 4. joi, 26 noiembrie 2009, 13:56

  de la tine intotdeauna am avut ce invata. multumim.

  Răspunde
 5. joi, 26 noiembrie 2009, 16:11

  Mişto. Dacă aş şti şi eu să folosesc twitter-ul…

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *