21.07.2017

Flacara violet, aceasta catapeteasma mediatica

Zau daca as fi abordat basina asta de subiect, dar cand marele maestru al scocioratului verbului intru plenaritatea sa expresiva imi da o leapsa nu am cum sa nu raspund, fie flacara cat de violeta o fi.

Asadar, draga domnule Daniel cu care zau ca mi-e dor sa mai beau o bere, nu am nici cea mai mica greata ca dupa ce flacara cu pricina isi va da obstescul sfarsit, terminata ori de un partz psihotronic cu vagi arome de psihedelic sau suflata de un ragait vegan dupa o copioasa masa de condimente angelologice, noi, romanii, acest popor ales de Dumnezeu si, in general, de orice alta deitate pe care o putem gasi in vreun dictionar de cele sfinte, vom gasi rezerva de energie necesara pentru a mai scorni o catapeteasma de asta mediatica.

Nu ma intreba ce o sa fie. Ca nu as putea sa iti raspund. Si nici daca am face un conclav din cele mai luminate minti ale blogosferei pagane, din care cu onor fac parte si in care, cu la fel onor, imi permit sa te intromisionez si pe matale, tot nu ne-am putea screme sa ghicim care va fi urmatoarea excretie nationala in materie de flegma scuipata in sus ca sa ne cada tot noua inapoi pe crestet.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Hai să omorâm sportul românesc. Poate aşa îl salvăm

Bine ai venit acasă, băi papagal român care eşti!

6 comentarii

 1. joi, 21 ianuarie 2010, 09:14

  care va fi urmatorul subiect, inca nu se stie, dar cred ca o sa il depaseasca pe asta, sau cel putin cred ca va fi mai gogonat :))

  Răspunde
 2. joi, 21 ianuarie 2010, 09:51

  parca s-au imbecilizat toti in mass-media cu tampenia asta ezoterico-violeta…

  Răspunde
 3. joi, 21 ianuarie 2010, 14:58

  Fratele meu galben! Şi apoi dacă tocmai ăsta va fi nou fâs căcăniu cu care se va frământa soţietatea: berea beută de noi doi?

  Răspunde
 4. joi, 21 ianuarie 2010, 19:11

  Cu toate că nu am primit această leapşă şi nici nu am auzit de ea, tocmai am scris un articol pe această temă din punctul de vedere al specialistului. ;)

  Răspunde
 5. anonim
  joi, 21 ianuarie 2010, 23:12

  A, e simplu! e musai din zona media.

  Răspunde
 6. vineri, 22 ianuarie 2010, 03:53

  Flacara Violeta este puternica, n-o lua in ras! Uita-te la mine sa vezi cat m-a inspirat o transa d-aia violeta! ;)

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *