Cine spune că eu nu ştiu să folosesc PC-ul vădeşte o acută lipsă de inteligenţă

Atenţiune, naţiune (mă rog, în măsura în care mai aveţi chef a fi atenţi)! Cât de mişto suntem că avem miniştri care mănâncă gem şi cacă prune???

„Ştiu să navighez pe Internet şi folosesc PC-ul în mod curent. Mi-a fost de folos în toate afacerile şi m-a ajutat să creez rapoarte complexe şi să iau decizii care puteau afecta substanţial mersul proiectelor.”

„Sunt un om dintr-o bucată şi spun lucrurilor pe nume, dar asta nu înseamnă că permit cuiva să profite de sinceritatea spuselor mele. Adrian Vasilache, un jurnalist nesimţit de la Hotnews.ro, mi-a înscenat un aşa zis interviu şi l-a redat parafrazându-mă şi citându-mă fără acordul meu. De aceea, îl voi da în judecată atât pe el, cât şi firma la care lucrează.

Înainte de a clarifica problemele expuse în acel interviu, care mi-a afectat incomensurabil imaginea, vreau să vă spun vouă, viitorilor mei cititori, că sunt un bărbat de onoare, sincer, care nu vă voi minţi niciodată şi care va încerca, în măsura puterilor lui omeneşti, să ia cele mai bune decizii pentru interesul cetăţenilor pe care-i serveşte.”

0 comentarii la “Cine spune că eu nu ştiu să folosesc PC-ul vădeşte o acută lipsă de inteligenţă

  1. Lucia Verona Răspunde

    Mie blogul ministrului mi se pare făcătură. Nu că i-aş considera pe miniştrii noştri mai presus de limbajul folosit…

  2. Mircea Popescu Răspunde

    E la misto ori e pe bune?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: