Despre cum şi-a ratat Băsescu şansa să mă tundă

Pe scurt cum a fost faza. Mihai Dragomirescu (nu ţi-am zis, frate, că nu ai nici o şansă cu ăsta? :)) s-a gândit să îl cheme pe Băsescu la #BeerTweetMeet, adică la un pahar de bere pe care acest actual preşedinte al ţării să îl bea cu twitteriştii. Eu am zis atunci că dacă vine Băsescu acolo, eu îmi tund pletele în direct, acolo şi pe loc. Ia ghiciţi, cam câte fire de păr s-au clintit din capul meu? Exact…

Evident că (cel care îi administrează atât de prost contul de twitter, no ofense, prietene) Băsescu mi-a răspuns cum că „Mi-ar fi placut sa iti aduc foarfeca”, ocazie cu care am intrat în istorie fiind a doua persoană, după imensul Loic Le Meur, căruia actualul locatar de la Cotroceni i-a răspuns pe twitter. I-am replicat doar atât: „ai fi vrut tu să mă tunzi bine…”.

Acestea fiind spuse, vreau să mai precizez foarte clar cum e cu poziţia mea faţă de Băsescu, căci am impresia că sunt unii care nu au priceput: nu o să-l votez pe Băsescu ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever etc.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

16 thoughts on “Despre cum şi-a ratat Băsescu şansa să mă tundă”

  1. Chinezu cred ca era corect sa spunem NU IL MAI VOTAM PE BASESCU! ca la vremea cand era cu Nastase in al doilea tur ni se parea tuturor ca e Sf Gheorghe pe cal si o sa vina sa omoare balauru! :(

  2. Pingback: Basescu la BeerTweetMeet « Mihai Dragomirescu (Bob, @webmyc, webmyc.com)

  3. Pe vremea cand administram blogul lui nea Jiji, era o distractie sa raspund oamenilor; dar eu chiar mi-am luat meseria in serios si le raspundeam tuturor; atunci am invatat de la ei si sa … injur! :)

  4. Mie nu mi-a plăcut actualul locatar de la Cotroceni de cum l-am vazut prima oară,pe la începutul anilor 90.Era deputat cred,dar prima impresie a fost : nici ochii nu-i stau bine în cap. Evoluţia lui pe scena politică mi-a confirmat pronosticul în privinţa lui. Doamne ajută România….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)