Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Despre cum şi-a ratat Băsescu şansa să mă tundă

Pe scurt cum a fost faza. Mihai Dragomirescu (nu ţi-am zis, frate, că nu ai nici o şansă cu ăsta? :)) s-a gândit să îl cheme pe Băsescu la #BeerTweetMeet, adică la un pahar de bere pe care acest actual preşedinte al ţării să îl bea cu twitteriştii. Eu am zis atunci că dacă vine Băsescu acolo, eu îmi tund pletele în direct, acolo şi pe loc. Ia ghiciţi, cam câte fire de păr s-au clintit din capul meu? Exact…

Evident că (cel care îi administrează atât de prost contul de twitter, no ofense, prietene) Băsescu mi-a răspuns cum că “Mi-ar fi placut sa iti aduc foarfeca”, ocazie cu care am intrat în istorie fiind a doua persoană, după imensul Loic Le Meur, căruia actualul locatar de la Cotroceni i-a răspuns pe twitter. I-am replicat doar atât: “ai fi vrut tu să mă tunzi bine…”.

Acestea fiind spuse, vreau să mai precizez foarte clar cum e cu poziţia mea faţă de Băsescu, căci am impresia că sunt unii care nu au priceput: nu o să-l votez pe Băsescu ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever etc.

16 comentarii la “Despre cum şi-a ratat Băsescu şansa să mă tundă

 1. [D][S][N] Reply

  Nu stiu de ce dar am impresia ca Basescu uraste frizerii…

 2. sebra Reply

  Nu ştiu de ce ,dar am impresia că Băsescu îi urăşte pe ăia cu păr mult :D

 3. eftimie Reply

  Dacă propuneai un #chivastweetmeet aveai o şansa. Aşa…

 4. another cherry Reply

  aleluia:)

 5. Oana Reply

  La fel ca tine zic si eu ;)

 6. lol Reply

  Nu ştiu ce este ăsta ‘ever’, da eu niciodată nu o sa îl votez pe Basescu :)
  Crezi ca fac opinie separata ? :)

 7. artistu Reply

  Chinezu cred ca era corect sa spunem NU IL MAI VOTAM PE BASESCU! ca la vremea cand era cu Nastase in al doilea tur ni se parea tuturor ca e Sf Gheorghe pe cal si o sa vina sa omoare balauru! :(

 8. newdada Reply

  Pe vremea cand administram blogul lui nea Jiji, era o distractie sa raspund oamenilor; dar eu chiar mi-am luat meseria in serios si le raspundeam tuturor; atunci am invatat de la ei si sa … injur! :)

 9. phidas Reply

  Pai ce motive ai sa nu-l votezi? Prima oara l-ai votat?

 10. stan costea Reply

  dupa vizita la Antene, a observat o usoara crestere in contul personal.

 11. camil Reply

  nu cred ca t. basescu sa pricepe prea bine la tuns, oricum

 12. florentin postaliu Reply

  http://crizeleluarvinte.wordpress.com… poze cu tarfe ieftine, divagatii extremiste, strigate de disperare, multa gargara…matasoasa insa pt. cititor, ciudatenii doar aparent nevinovate, cascadorii lirice de calitate, aforisme taioase, apeluri infierbantate la desteptare civica ori futai moca, povesti cu si despre prosti si lichele, analize mai putin ortodoxe, halucinatii fecunde, vise sparte, furii incontrolabile etc

 13. Adrian SM Reply

  Mie nu mi-a plăcut actualul locatar de la Cotroceni de cum l-am vazut prima oară,pe la începutul anilor 90.Era deputat cred,dar prima impresie a fost : nici ochii nu-i stau bine în cap. Evoluţia lui pe scena politică mi-a confirmat pronosticul în privinţa lui. Doamne ajută România….

 14. eftimie Reply

  Arvinte are crize pe blogu asta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.