Dacă crezi că în România ești safe și că atacurile hackerilor nu te pot atinge, nope, nu este așa. Mai bine protejează-te!

Adică ce, era mai bine dacă nu se ţinea Politica 2.0?

Am ajuns la Conferinţa Politica 2.0 prin grija lui Iulian, căruia îi mulţumesc foarte corespunzător. Înainte de asta am dat din umeri când am văzut că unii contestau evenimentul pe motiv că Phil Noble, unul dintre speakeri, ar fi sau nu ar fi consilierul lui Obama, aşa cum a fost prezentat de organizatori. Ce treabă am io al cui e şi cui face ce face dacă are lucruri mişti de spus? Am dat din umeri la fel şi când îi vedeam pe cei care anunţau evenimentul ăsta ca pe veva megaplanetar. M-am dus şi chiar mi-a plăcut.

Cons. Probleme tehnice care m-au întristat chiar de la început când Phil Noble, în timpul prezentării sale, nu a reuşit să se conecteze la net ca să ne arate ceva siteuri. Cum ar veni aşa s-a întâmplat că tehnica modernă a furat subtil 2ul din Politica 2.0 aşa că a rămas doar Politica .0. Se mai întâmplă. Păcat că s-a întâmplat, totuşi…

Pros. Foarte mişto studiile de caz prezentate de speakerii străini. Mişto şi discursurile românilor Vladimir Pasti, Zsolt Nagy, Bogdan Naumovici. Despre politicienii care au luat cuvântul mai bine nu zic nimic… Adică zic doar, cu parti prisul de rigoare, că io ţin la faza asta cu Corina Creţu şi Alina Gorghiu. Că aşa vreau eu. Şi pentru că, deşi au arătat că nu prea stăpânesc fazele astea cu internetul, măcar nu se fandosesc a mare putirinţă aşa cum au făcut Guşă, Geoană şi, mai mult decât evident, Udrea.

Mi-a făcut plăcere să mă (re)întâlnesc cu Piticu, Zoso (unde aveţi şi o masivă galerie foto), Alex Mihăileanu, Bogdan Gavrilă, Romulus Oprica, Andi Cristea, Corina Creţu, Alina Gorghiu.

Felicitări, Diana, şi sper să vă ţină năravu ăsta. Că mie chiar mi-a plăcut.

0 comentarii la “Adică ce, era mai bine dacă nu se ţinea Politica 2.0?

 1. corinacretu Reply

  Mersi, Cristi. Imi pare rau ca nu am apucat sa povestim. :)

 2. Bogdan Reply

  Misto discursul lui Zsolt Nagy?? Dormeai!?

 3. Mos Califar Reply

  E bine ca s-a tinut, Oricum seara s-au upgradat la 3.0 ca era Ziua Pensionarilor care traditional se sarbatoreste cu un mic, o bere, un discurs…

 4. chinezu Reply

  corina:
  lasa ca nu s-a terminat toata cafeaua din lumea asta :D

  Bogdan:
  bai, daca ai stat tu treaz si pentru mine atunci inseamna ca in medie a fost ok

  mos califar:
  seara pe la ora 9 pe undeva pe langa piata romana :D

 5. Alina Gorghiu Reply

  Salutam Chinezul! Mi-a parut bine sa te cunosc :)

 6. Rafaela Reply

  Am vazut pozele la Zoso. deci tu ai fost salvatorul telefonului ala kre suna a sirena in timp de posesorul sau dobitoc era afara:)))))

 7. chinezu Reply

  alina:
  si mie mi-a facut mare placere

  rafaela:
  mai bine nu iti spun cine era posesorul sau dobitoc cum zici tu :D
  nu fii asa rea ca doar isi uitase omul telefonul
  se intampla

 8. andi Reply

  Chinezule, placerea a fost si de partea mea. Acum ca am revenit in tara sper sa ne vedem mai des, si sa bem berea aia mitica :)

 9. Rafaela Reply

  mai bine nu-mi spui:))

 10. dada Reply

  Cu adevarat interesanta prezentarea lui Naumovici, pe principiu: politica+net nu = love.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.