Raport forever despre pitici…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

15.09.2008

Unii simt că trece vremea uitându-se pe calendar. Alţii îşi fixează momente pe tot felul de criterii de genul când mi-am cunoscut perechea, când am fost la concertul cu Judas, când am scăpat din accident etc. La mine timpul trece după cum mă uit la copii mei.

Alex al meu trece acum în clasa a patra. Mara mea e la grupa mijlocie acum. Iar eu sunt tăticul lor. Care, în loc să asculte de timp şi să îmbătrânească, întinereşte cu fiecare privire aruncată cu drag asupra lor. Pentru că aşa ne e dat să fie. Să întinerim alături de copiii noştri. Să-i vedem crescând şi să-i vedem din ce în ce mai frumoşi şi mai minunaţi. Şi să ne crească şi nouă sufletul. Asta în timp ce ne cocoşăm pe nesimţite şi încruntările vin încetişor să ne aducă aminte că, la urma urmei, viaţa de aia e frumoasă dacă ştii să vezi în minunatele mititele riduri ale soţiei tale dovadă incontestabilă a faptului că nu ţi-ai dori în veci vecilor altă viaţă decât cea pe care o trăieşti acuma…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Raport forever despre pitici…”

 1. Functionarii de la Senat se chinuie de cateva zile sa ascunda de Nicolae Vacaroiu o intamplare penibila, care, odata ajunsa in presa, ar pune Camera superioara a Legislativului intr-o postura dificila.

  Si anume: acum patru zile, un senator barbat si un senator femeie au fost surprinsi de o tanti de serviciu, dupa orele de program, pe jumatate despuiati, in biroului primului.

  Pe domnul respectiv, despre care am aflat ca poarta ochelari si are prenumele cu “P”, l-au apucat isteriile descoperind ca din usa s-a ivit un pamatuf de sters praful, si a slobozit niste tipurituri pe care le-au auzit si colegele lu’ tanti care facea curat. Ca de-acolo am aflat care-i faza.

  Senatorul “P” le-a zburatacit pe femeile din jurul biroului si a asteptat o ora sa se convinga ca nu trage nimeni cu ochiul, si, cand a fost sigur ca nu e nici un pericol, i-a facut partie doamnei senator.

  Al carei nume il stim, de asemenea, dar nu dorim sa-i facem greutati, ca are copil de 15 ani. Si sot.

  Ceea ce ne face sa ne tinem de burta de ras este faptul ca domnul senator este membru PNL, iar doamna senator nu. Deocamdata atat! (ziare.com)

 2. Mai draga, ma faci sa ma simt asa, nu vinovata, ci oarecum in pierdere ca nu m-am maritat inche si nici prunci nu am facut…
  :)
  Ma duc sa ma bag intr-un colt sa-mi treaca:)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)