Proşti da’ mulţi – Episodul 1

Am primit pe mail de la blogdeprost informaţia că a apărut primul episod din ce se vrea a fi o emisiune intitulată generic după cum vedeţi în titlu. Pentru un prim episod e destul de funny ce au realizat băieţii mai jos. Dar nu spun mai multe. Mai bine vă las pe voi să vă daţi cu părerea, căci ştiu că veţi fi necruţători, aşa cum vă stă bine :D

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=FFJVOUoNYok]

17 comentarii la “Proşti da’ mulţi – Episodul 1

 1. molie Răspunde

  Tracii se rasucesc in morminte.

 2. Andrei Răspunde

  Nu e relevant numele „showului”.

  Sunt 5 – 6 batranei care nu au cultura generala. Prosti mi se pare putin exagerat.

  Sunt curios cati dintre noi isi mai amintesc tot ce au invatat la istorie din cls a 2-a pana in cls a 12-a? Doar intra in categoria de cultura generala obligatorie.

 3. sorin andreica Răspunde

  Trebuia ca batraneii sa-i intrebe pe baieti.Oare ce ar fi iesit?
  cu respect

 4. [D][S][N] Răspunde

  Sa nu confundam prostia cu lipsa de cultura generala !
  Bun, oamenii , majoritatea, sunt lemn la istorie ! De ce e asta o stire ?…

 5. Mihai Irinel Răspunde

  Macar unu a salvat integritatatea oamenilor învarsta,vorba ceia oameni cititi invatiti.Care ne dau noua mereu sfaturi prin autobuza”Mă băiete pe vremea mea….”Felititari chinezu imi place blogul tau cred co sa revin poate il pun si la blogroll.Pace si prosperitate din partea omului simplu:P

 6. camil Răspunde

  eu aș spune că istoria nu e punctul forte al aproape nimănui. iar răspunsurile la acele întrebări sunt la fel de (i)relevante pentru inteligența cuiva precum este culoarea părului sau lungimea brațului. și asta vine de la un pasionat de istorie

 7. Cos Răspunde

  Cristi, sigur, e simpatic. Dar nu mai mult de 45 de secunde, că devine trist. Pe bune acum, de ce nu s-au dus la Academie? Genul ăsta de „întrebări” „cînd au avut loc războaiele daco-romane” şi cu jumătate de gură „de la Mărăşti & Co” puse unor bătrînei ce nu aud prea bine… mă rog. Am făcut de astea prin 94-95, în oraşul de baştină. Dar întrebam despre domnul asteroid Tutatis, care urma să ne viziteze urbea. Sau despre „poluţia” din aer. Aşa am aflat şi eu ce-i aia :))

 8. zmenta Răspunde

  Eu nu m-am amuzat deloc. Cei care au făcut clipul vor să pară mai deştepţi ? Înafară de istorici, cine plm mai reţine anii ? Aici nu e vorba de prostie, ci de o gaură în cultura generală a oamenilor.

  Înainte să meargă pe stradă şi să filmeze bătrânei, pun pariu că au căutat pe google răspunsurile întrebărilor ! :)

  Fraţilor de la „blogdeprost” sunteţi varză !

 9. Leusor Răspunde

  Oamenii au fost pacaliti cu nume pe jumatate corecte. Daca esti emotiv ca ai o camera in fata poti face asemenea gafe .

 10. Lucia Verona Răspunde

  Cristi, felicitări, ai luat Marele Premiu!

 11. Nea Costache Răspunde

  Felicitari pentru Marele Premiu!

 12. dan Răspunde

  sincer batraneii aia au fost de 1000 de ori mai amabili decat voi cei cu comentariile rautacioase. va dati seama ca voi daca ati fi muscat momeala noastra aberati mult mai mult in incercarea de a va da inteligenti? asta trebuie sa fie mesajul: hai sa nu ne pricepem toti chiar la toate.

 13. Onda Răspunde

  Intrebari tendentioase, neinteligibile, adresate unor persoane in virsta, numai ca „sa iasa” exact ce si-au propus realizatorii. Adresati intrebari fara echivoc unor elevi de cls. XI-XII, sau unor studenti, si nu doar din istorie si atunci mai vorbim. Sunt deja celebre „apa cu 65% hidrogen”, „copiii bipezi”, „menopauza de masa” etc. Asa cum e facut, clipul este facatura grosolana.

 14. dan Răspunde

  Ai dreptate, e facatura! noi doar ne-am prefacut ca am umblat doua zile prin parcuri si am intrebat o gramada de oameni, e adevarat ca ale noastre cunostinte despre filmele din care am baga insertii in montaj sunt facaturi. Ne prefacem…dar daca te-am facut sa comentezi inseamna ca e o facatura destul de buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: